Mam celerona 2.4GHz 512ramu geoforca 5200 i wszystkie najnowsze sterowniki oraz pakiet direckt x 9
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Eee gadanie... FX5200 jest bardzo dobrą kartą i sam mam taką.xor wrote:Na takim sprzecie nie dziw sie, ze skacze, a raczej sie przyzwyczajaj do tego - (...)- kiepsko ulokowales pieniadze. Ktos Ci wcisnal kiszke - nie dosc, ze gfFX5200, to jeszcze Celeron
No pacz pan, na moim standardowym FX5200 jest taki sam performance jak na Twoim "solidnie podkreconym 9700" - też nie skacze, pełny AF i AA i bez cieni, jednym słowem - przepłaciłeśxor wrote:Hmm, ja mam solidnie podkreconego 9700 (wydajnosc troche ponad 9800pro), i mi zupelnie nie skacze - z pelnym AF i AA. Oczywiscie cienie mam wylaczone - bo one zjadaja maaaase zasobow (glownie procek). Zmien stery (polecam DNA)
Witajworm wrote:hmm........dziwne......
na moim wysłużonym Athlonie 1700,GeForce 2 MX 40 demko zasuwa doskonale........widać że aż takiego grata jeszcze nie mam
BTW.Witam
No to ja ponownie zapodam, że imo nie są to wygórowane wymagania. Ilość materiału jaki ma do przerobienia procek w czasie rzeczywistym wzrasta w miarę postępu gry. A grafa jest zaje... tylko trzeba odpalić gierkę a nie demo. Pewnie jeszcze zmienisz zdaniexor wrote:Coz - nie jest zbyt 'zoptymalizowany' engine - ale w dzisiejszych czasach jest to juyz normalka. Choc u mnie demko smiga, to gierka wymagania ma wygorowane - choc grafika nie rzuca na kolana.