Jak sprzedac statek ?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Maciek

Jak sprzedac statek ?

Post by Maciek »

Na wstępie chciałem wszystkich przywitać Hello

Czytałem anglojezyczne forum i niemoge dojsc po instrukcjach jak to zrobic :evil: jestem na poczadku gry i dostalem taki transportowiec no i niewiem jak to sprzedac :( Może mi ktoś wytłumaczyć tak żebym zrozumiał bo biore trade with station i tam niema shell żadnego

Ps. Może mi ktoś powiedzieć gdzie mam lecieć żeby znaleść tą rozwaloną gate ? (sprawa z ojcem) jak wlatuje do President end to jakieś statki mnie odrazu rozwalają

-------------------------------------------------------------------------------------
Nieaktualne ... Wystarczyło polecieć do odpowiedniej bazy
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Nie trac czasu na stacje handlowe. Sprobuj w stoczniach. Wiekszosc z nas nie gra jeszcze w X2, czekamy na legalna polska wersje jezykowa. Smiem twierdzic, ze znajdziesz w niej odpowiednia ilosc wskazowek do przejscia kazdej misji. 8)
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Musisz kazac wyladowac twemu TLowi w Shipyard (stocznia). Pozniej sam tam wyladuj i sprzedaj. Osobiscie nie radze tego robic (masz Argon Mercury?). Przyda sie przy handlowaniu.
Hoo
x2

Post by Hoo »

Co to jest TL ??? niestety ja tez nie wiem jak sprzedać stateczek, proszę o podpowiedz jak dla idioty :oops:
Hoo
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

TL to klasa statku, u Argonów Mamut.

Sprzedajesz bardzo prosto,
1. Nie możesz być na sprzedawanym statku.
2. Dajesz opcję handlu ze stocnią na której masz statek do zezłomowania i go sprzedajesz:) (będzie na górze listy z towarami na zielono).
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

A czy mozna zrobic tak: Wychodze w skafandrze ze statku, sprzedaje go, kupuje new brika, wchodze do niego ?
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

A czy mozna zrobic tak: Wychodze w skafandrze ze statku, sprzedaje go, kupuje new brika, wchodze do niego ?
Mozna - krotko i zwiezle.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”