X3 nehraju dlouho, ale mám jeden komplex, a právě jsem si koupil Pantera.. Bohužel jsem zjistil že to není taková paráda..
Potřeboval bych poradit, jak ho vyzbrojit.. Jakýkoli lepší lasery se snad ani nedají sehnat, a bez nich nemá panter jiný využití než jako hangár..
V laserech se ani moc nevyznám, každopádně nějak jsem si dohledal že nejlepší by bylo někde sehnat Incendiary Bomb Launcher (jak přesně se to jmenuje v češtině nevím).. Ale mohli by jste mi poradit jak by se dal sehnat? Yaki na něj mají jednu továrnu, ale když jsem se tam ukázal, nedovolili mi ani přistát, a po chvíli se tam ukázala jejich M1, takže takhle to asi nepůjde.. Jak jinak by se to dalo sehnat? Moje možnosti nejsou nijak velký, krom Pantera mám ještě M6 vidara (zatím jen s EMP kanonama, na odpalovač z h/a mám ještě slabou reputaci a chvíli to potrvá), a pak leda nějaké M3 + pár mega (případně není problém vidělat něco)..
Každopádně jak by se t odalo co nejjednodušeji získat? Četl jsem cosi o tom zajmout lod která zrovna převáží tu továrnu, a pak si to u sebe postavit, což mi příjde jako celkem složitý a s mojema možnostma nevím jestli by to klaplo..
Co jsem se díval, tak problém je sehnat zbran na jakoukoli lepší lod (krom terranských lodí kde je problém jen reputace), poradili by jste mi případně i nějaký lasery na jiný "těžký" lodě? Co je asi tak nejvýhodnější používat?
Předem dík, no, dřívější díly jsem nehrál, a s obsazováním nějakých lodí to moc nevidím, krom obsazení Vidara (ve kterým nikdo není a který se nebrání) jsem to nezkoušel.. A pro nováčka je ta hra celkem těžká na naučení a pochopení jak co dělat..