Zpátky k X3R, chtěl jsem si zahrát BalaGi mise a taky se dostat vpoho k terranům a jejich sektorům. Toto přece musí nějak jít ne? Nebo se musím rozhodnout jestli pojedu jakýkoliv jiný start kvůli terranům nebo znova příběh kvůli BalaGi?
Nejsem si teď jistý ale myslím, že když jsem hrál v tom ''nefunkčním'' XTM, tak mi to psalo i u těch nových custom startů, že balagi jsou povolené. Jak píše Mira, tak to nevím protože já tam tu možnost nemám.
K těm online teleskopům, můžeš poslat linky? Taky se o to zajímám
Takže ty terranské sektory jdou manuálně otevřít přes jakýkoliv start? Btw k tomu ovládání, mě se to o hodně lépe ovládá celé joystickem. Škoda jen, že to není tak jednoduché jako v X2, ty jsi to asi neovládal celé na joysticku tak se ti to možná nezdá, ale mě to příjde jednodužší a rychlejší. Já mám klávesnici plnohodnotně nahrazenou joystickem, takže z něj skoro vůbec nemusím sundávat ruku. Akorát se mi tam někdy do toho plete ten kurzor. Ale snad ty nabídky jsou už lepší v TC nebo budou v Rebirth, např. vůbec nechápu proč tam jsou 2 rozdílné nabídky přes Enter a NumEnter...
Co se týče nových her tak moc nejsem nadšený z toho, když jim to výdání trvá tak dlouho, protože je z toho potom celkem propadák a ani z daleka ta hra není tak dobrá, jak se očekávalo. Ale tak Rebirth má vyjít už tento rok, takže z toho snad bude něco skvělého.
Jo a k tomu crashi, občas se mi objevuje ta chyba, ikdyž neměním sektor. Včera jsem se snažil dostat do power circle a crash, teď ale nevím jestli to bylo při skoku nebo to byl jeden z těch náhodných a ''neškodných'' crashů, které se neopakují při určité věci. Zkusím to znova, pokud to opět bude blbnout tak napíšu. Nezapomeň hlavně poradit s tím startem, nechci si tu hru zmrvit už od začátku