X-Tended Reunion crash

Moderator: DJ Die

Helios01
xr

Post by Helios01 »

Když jsem zkoušel ten začátek tak jsem ale byl xenon, tedy alespoň myslím. Ten pocit znám, když jsem si koupil v X2 Persea s generátory a už jsem ničil jednu stanici za druhou :D. Taky plánuji, že vyhladím celý vesmír (až na Argon Jedna...), což bych mohl už teď s korvetou ale raději si na to udělám flotilu.

Zpátky k X3R, chtěl jsem si zahrát BalaGi mise a taky se dostat vpoho k terranům a jejich sektorům. Toto přece musí nějak jít ne? Nebo se musím rozhodnout jestli pojedu jakýkoliv jiný start kvůli terranům nebo znova příběh kvůli BalaGi?

Nejsem si teď jistý ale myslím, že když jsem hrál v tom ''nefunkčním'' XTM, tak mi to psalo i u těch nových custom startů, že balagi jsou povolené. Jak píše Mira, tak to nevím protože já tam tu možnost nemám.

K těm online teleskopům, můžeš poslat linky? Taky se o to zajímám :roll:

Takže ty terranské sektory jdou manuálně otevřít přes jakýkoliv start? Btw k tomu ovládání, mě se to o hodně lépe ovládá celé joystickem. Škoda jen, že to není tak jednoduché jako v X2, ty jsi to asi neovládal celé na joysticku tak se ti to možná nezdá, ale mě to příjde jednodužší a rychlejší. Já mám klávesnici plnohodnotně nahrazenou joystickem, takže z něj skoro vůbec nemusím sundávat ruku. Akorát se mi tam někdy do toho plete ten kurzor. Ale snad ty nabídky jsou už lepší v TC nebo budou v Rebirth, např. vůbec nechápu proč tam jsou 2 rozdílné nabídky přes Enter a NumEnter...

Co se týče nových her tak moc nejsem nadšený z toho, když jim to výdání trvá tak dlouho, protože je z toho potom celkem propadák a ani z daleka ta hra není tak dobrá, jak se očekávalo. Ale tak Rebirth má vyjít už tento rok, takže z toho snad bude něco skvělého.

Jo a k tomu crashi, občas se mi objevuje ta chyba, ikdyž neměním sektor. Včera jsem se snažil dostat do power circle a crash, teď ale nevím jestli to bylo při skoku nebo to byl jeden z těch náhodných a ''neškodných'' crashů, které se neopakují při určité věci. Zkusím to znova, pokud to opět bude blbnout tak napíšu. Nezapomeň hlavně poradit s tím startem, nechci si tu hru zmrvit už od začátku :D
"If we do not destroy ourselves, we will one day venture to the stars" - Carl Sagan
Helios01
xr

Post by Helios01 »

Tak a je to tu zase... Nemůžu vletět do sektoru, tentokrát Power circle:cry:... A to jsem to nainstaloval tak, jak jsi mi psal. Já se na to můžu vykašlat, pořád to musí blbnout, asi jdu zase hrát X2, kde jsem si aspoň koupil TL se kterým nevím co dělat... Nechápu, proč jsou s tím Reunionem pořád takové problémy
"If we do not destroy ourselves, we will one day venture to the stars" - Carl Sagan
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no to nastaveni je zasite v ovladani a nekde tam je nastaveni zivota
pisu z pameti
bala gi mise a otevreni terran sektoru je povolene na vsech startech , ale az po odehrani 10 hodin hry a nebo /tusim / 10 dni real casu. jedna z nich, ktera bude splnena driv vam to otevre.
TTenk

Post by TTenk »

Bala-Gi mise, mě to u XTM začátků psalo, že bala-Giho mise jsou nedostupné, tak nechápu mno :D

Crash, já fakt netuším v čem je tedy zakopanej králík Azurit. mě to nepadlo ani jednou a to že mi zbívají odhalit už jen Khaak sektory, všechny jinak mám (snad) :D no puvodní všechny, z nových (co jsem okoukal podl ezačátků) jen ty Khaaků.
A nikde žádný problém.
Jen trochu překvapení právě z té stanice Sohnenů (ta je špičkově udělaná)
Neůžu najít v začátku "Lost Otas" (nebo nějak tak) o co vubec jde, vubec mi neskočila zpráva od XTM, takže se mohu jen domnívat, že se jedná asik o nějití domoviny Otas (ta neexistuje nikde, nebo jsem na ni nenarazil)

Hrozně se mi líbí jak je udělaná Země, to je prostě bezkonkurenční.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

prave ze ty mise Bala gi i terrani zacinaji az po tech 10 hodinach hrani
Helios01
xr

Post by Helios01 »

Takže za jakýkoliv start můžu dělat BalaGi mise, ikdyž tam je napsané že ne? Tedy pokud splním ty kritéria. Akorát ještě zbývá dořešit ten hlavní problém způsobující crash...
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

asi tak, ten tvuj crash bude podle mne nekde v programech pocitace a ne ve hre
TTenk

Post by TTenk »

Mira, ale to pak nechápu, já XTM (ty vlastní začátky) mohl terrany hned.
Takže to závisí teda na odehraných hodinách puvodní hry? Mno asi jo tedy, ale zas pak nechápu, že nejdou ty bala-giho mise :/
proč prostě nemuže všechno šlapat tak jak má....
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

mam pocit, ze bala gi mise se spousti nejakym pokecanim s nejakou lodi, tusim ze v Antigon memorial, ale to je bez zaruk / + tech 10 hodin hrani /
Dewilish

Post by Dewilish »

no a taky je podmínka vlastnit aspoň jednu stanici + 50M na účtě, jestli si dobře vzpomínám :)
Helios01
xr

Post by Helios01 »

To je sice pěkné že s těmi Terrany a asi se vším ostatním už problém není, ale pořád mám ten otravný crash při přesunu do některých sektorů (zatím jen Power circle, ale ten asi dlouho nebude jediný). Pokud by to mohl způsobovat vnější program, tak to mě vůbec nenapadá jak a který. Hru jsem akorát zkoušel spouštět přes Steam, ale narozdíl od X2 to nešlo. No snad půjde po koupi ale to je už asi samozřejmostí... A tím bonuspackem a cockpit modem to přece není
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

bonuspackem ne, ale tim modem by to byt mohlo, matne si vzpominam, ze se neco resilo v souvyslosti s timto modem ale neni to na 100%. uz je to dost dlouho
Helios01
xr

Post by Helios01 »

Zkusil jsem hru zapnout bez něj, ale hned po načtení savu to crashlo. Nemůžu ten mod ani nainstalovat do prázdné složky, protože nemůžu vytvořit novou složku. Ani když kliknu pravým a nový nebo když kliknu na tlačítko vytvořit novou, pokaždé přitom crashne explorer.exe a v horším případě musím restartovat celý PC... Asi zkusím zase celou hru přeinstalovat, tentokrát bez cockpit modu.

Nejsou nějaké alternativy? Byl jsem celkem dost zvyklý na to, že kolem sebe vidím ty monitory kolik zbývá laseru, rychlost, štíty, rakety atd., zkrátka mi to tak připadalo lepší. Pokud ne tak si budu muset zvyknout no...
Helios01
xr

Post by Helios01 »

Tak jsem to celé přeinstaloval, XTM stejným způsobem jako minule (obsah složky director do X3 Reunion, zbytek každá složka zvlášť), akorát jsem tam nedával už ten kokpit mod a funguje to. Alespoň jsem bez problémů vletěl do díry, Atreiných mračen a spolku moci. Ještě zbývá rozhodnout mezi humble merchant a boron tours :D
TTenk

Post by TTenk »

Takže byl konfliktní kokpit mod.
Mno stává se....

ze začátků mužu doporučit (z tech nových)

Za Xenony
Začínáš tuším v Sohnenské M6 (krutá) a tuším pochvíli se dá někde sehnat i ten Seth (Sohnenská M1)

nebo za OTAS
tam máš OTAS Elite (pěkná M3) a M6 Raptora
Nevím jestli to je umysl, bug, nebo technologií, ale OTAS technologie se sama po chvíli začne opravovat ;) taky právě dobré
a ve vesmíru toho moc nelítá, takž e"unikát"

Herdek dostal jsem na to chuť :D
Helios01
xr

Post by Helios01 »

Mno to bych rovnou mohl jít na Flight leader za Terrany :D. Ale já to právě rád úplně od spoda. Taky jsem uvažoval o těch ''rozvinutějších'' startech, ale ty kdyžtak někdy jindy (pokud se mi vůbec bude ještě chtít :D)

Chci si to zahrát pořádně od M5tky a TSka nebo podobně, prostě postupně se šplhat nahoru a ne začínat už s vybavenou lodí.

Nejvíce mi vyhovoval Humble merchant, ale tam nevím, jestli o něco nepříjdu, když to je default

Potom Bad luck, ale tam začínám někde daleko od Argon Prime a nevím, jestli chci začít prozkoumávat vesmír právě tímto způsobem

No a nebo ten Boron tours, ikdyž tam mi to střídá několik sektorů, které taky neznám, ale jednou mě to myslím hodilo do Menelausiny hranice nebo tam někde, kde to už znám

Return to “Česky / Czech X-Forum”