X3 TC HQ ve volné hře
Moderator: DJ Die
-
X3 TC HQ ve volné hře
Cawe nevíte tu někdo prosím jestli je možne získat HQ či loděnici ve volné hre?? Pokud možno bez použití skriptu? Mám už ji celkem dobře rozjetou,ale zatím se mi nedaří sehnat žádnou misi krom prací pro teracorp. Neměl by někdo nějakou radu??
-
Pokud je ve volné hře možnost získat HUB (Xenonská cestovní stanice) ukol získáš po určitých podmínkách
Hodnost u boronů minimálně na 8lv
Obchodní hodnost na 6lv
a já získal vedle Hranice království v Rolkově (něco)
splníš (doporučuji použít scripty pro urychlení někde tu se dají stáhnout na EN foru)
následně po zkončení HUB po nějaké chvíli naskočí plot na HQ od BalaGiho
pokud to ve volné hře není (což se o dost okrádáš pak, díky HUBu)
tak doporučuji stáhnout si X-Tra Ship pack který má možnost koupě Loděnice a pár dalších zajímavých stanic (mimo to přidá i spousty lodí) takže možnost pak pořídit je. (Mod spolupracuje s puvodními save, ale projistotu stejně zazálohovat) mod tu na EN foru také někde je.[/u]
Hodnost u boronů minimálně na 8lv
Obchodní hodnost na 6lv
a já získal vedle Hranice království v Rolkově (něco)

splníš (doporučuji použít scripty pro urychlení někde tu se dají stáhnout na EN foru)
následně po zkončení HUB po nějaké chvíli naskočí plot na HQ od BalaGiho
pokud to ve volné hře není (což se o dost okrádáš pak, díky HUBu)
tak doporučuji stáhnout si X-Tra Ship pack který má možnost koupě Loděnice a pár dalších zajímavých stanic (mimo to přidá i spousty lodí) takže možnost pak pořídit je. (Mod spolupracuje s puvodními save, ale projistotu stejně zazálohovat) mod tu na EN foru také někde je.[/u]
-
Moc díky za radu,ještě to zkusím,ale nejsem si moc jistej,jestli ve volne hře vůbec nějaké mise jsou. jak říkam mam reputaci všude více než víbornou ale zatím mi nikde mise nenabídli. Jeďiné co se mi pořád oběvuje jsou zprávy od ustředí teracorpu s žádostí o pomoc. úkoly od nich plním,ale zatím je to pořád dokola. Následuj.., Znič,.. Dodej,.. atd a nic kromě peněz z toho. Jen mi to zvedá hodnost u teracorp. mno uvidíme snad to nějak půjde. Měl jsem příběh taky pěkně rozjetej a už měl skoro hotovej hub,ale pak sem si blbec instaloval nějakej script a neudělal si zálohu a o všechno jsem přišel,tak jsem rozjel volnou hru a teď už se mi začínat příběh znovu od nuly nechce.
-
Proto lidi moc scriptů neinstalují a když tak ověřené 
jinak HQ od Argonů tuším muže hned vyrábět
M5 Objevitel (také nějaká verze)
M4 Bourač
M4 Káně (netuším teď jaké, mylsím že to má být utočník)
M3 Nova
M3 Pirátská nova
HQ od terranu tuším že
M4 Kopesh
M5 Couthlas (nebo nějak tak)
Já se Terranské technologii vyhýbám jak čert kříži, tak fakt netuším.
ale v tom od Argonů se toho vyrábí hodně, což je fajn.
(to HQ nemám, jen jsem to testnul jak vypadá a koukl jen co co jak, takže přesné lodě na 100% nevím ale je jich hodně no)

jinak HQ od Argonů tuším muže hned vyrábět
M5 Objevitel (také nějaká verze)
M4 Bourač
M4 Káně (netuším teď jaké, mylsím že to má být utočník)
M3 Nova
M3 Pirátská nova
HQ od terranu tuším že
M4 Kopesh
M5 Couthlas (nebo nějak tak)
Já se Terranské technologii vyhýbám jak čert kříži, tak fakt netuším.
ale v tom od Argonů se toho vyrábí hodně, což je fajn.
(to HQ nemám, jen jsem to testnul jak vypadá a koukl jen co co jak, takže přesné lodě na 100% nevím ale je jich hodně no)
-
-
-