X2 - Xenonske a Khaacke stanice + komunikace s Xenony a Khaaky

Moderator: DJ Die

Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

TTenk wrote:Solier.Trix: Vytáhni si Valhalu z X-Tra packu, je upravená, že se bránou protáhne.
Ikdyž už tam nemá tak pěkně udělaný venkovní dok pro M6/TP/TS
Hodnoty jsou sice upravený, ale ty si případně změníš.

A to bych nebyl já :)
z Xtra packu spíš než Valhalu nebo podobné lodě doporučuju Anacondu (Splitská M1, generátorem laseru se vyrovná ATF křižníkům, takže fakt nářez)
Pokud jde o Xenon nebo Khaak sektory
Xenon cca 5-10 minutek (podle lodí)
Khaak sektory jsou trochu problém, ale když se na Tebe nesesypou 2x M1 a M2 tak to jde taky v pohodě.

Mira.cz
nevim uz ted, ve ktere verzi je sohnenska M6 v sektoru neznamy sektor na zapad z Proxima Centauri / rekl bych ze X3R a jeste mozna az s modem XTended / , ale i kdyz je to jen M6, tak s prehledem rozseka vse a to vcetne Terranske M2
to by šikli souřadky :) mě se co do designu jejich technologie dost líbí.
jen mě štve, že když si scriptneš jejich M2/M1 tak jsou bez zbraní a během pár minut v XTM se tam respawnou (kldekoliv ve vesmíru když jsi) Sohneni ajdou těžce po svý technologii :D s nějakou hláškou, že mé lodě přestali být akceptovány (nebo něco takovýho, nebyl čas studovat co to psalo, jejich lasery jsou učinný jako blázen :D)
no tak na me mape uz jsou i sektory Terranu, takze to asi bude X3R a XTended / jinak to nehraju /, z leveho horniho rohu / Kingdom End / 6 sektoru dolu, 8 sektoru doprava.
cesta:Aladna Hill-V-S-Z a jses tam.
ta brana na zapad je az kousicek za hranici zvetsene mapy a kousek pod nulovou rovinu a TUSIM ze kousek na jich / ale ne moc /.
Solier.Trix

Post by Solier.Trix »

Já jsem docela laik takže tu Valhallu asi nevytáhnu. Teď jsem si našel novýho favorita. Sice není jako Valhalla, ale má něco do sebe. Jedná se o Woodena od ATF. Má doky na 30? lodí a zbraně taky nejsou nejhorší.
Dewilish

Post by Dewilish »

Mira CZ wrote:
TTenk wrote:Solier.Trix: Vytáhni si Valhalu z X-Tra packu, je upravená, že se bránou protáhne.
Ikdyž už tam nemá tak pěkně udělaný venkovní dok pro M6/TP/TS
Hodnoty jsou sice upravený, ale ty si případně změníš.

A to bych nebyl já :)
z Xtra packu spíš než Valhalu nebo podobné lodě doporučuju Anacondu (Splitská M1, generátorem laseru se vyrovná ATF křižníkům, takže fakt nářez)
Pokud jde o Xenon nebo Khaak sektory
Xenon cca 5-10 minutek (podle lodí)
Khaak sektory jsou trochu problém, ale když se na Tebe nesesypou 2x M1 a M2 tak to jde taky v pohodě.

Mira.cz
nevim uz ted, ve ktere verzi je sohnenska M6 v sektoru neznamy sektor na zapad z Proxima Centauri / rekl bych ze X3R a jeste mozna az s modem XTended / , ale i kdyz je to jen M6, tak s prehledem rozseka vse a to vcetne Terranske M2
to by šikli souřadky :) mě se co do designu jejich technologie dost líbí.
jen mě štve, že když si scriptneš jejich M2/M1 tak jsou bez zbraní a během pár minut v XTM se tam respawnou (kldekoliv ve vesmíru když jsi) Sohneni ajdou těžce po svý technologii :D s nějakou hláškou, že mé lodě přestali být akceptovány (nebo něco takovýho, nebyl čas studovat co to psalo, jejich lasery jsou učinný jako blázen :D)
no tak na me mape uz jsou i sektory Terranu, takze to asi bude X3R a XTended / jinak to nehraju /, z leveho horniho rohu / Kingdom End / 6 sektoru dolu, 8 sektoru doprava.
cesta:Aladna Hill-V-S-Z a jses tam.
ta brana na zapad je az kousicek za hranici zvetsene mapy a kousek pod nulovou rovinu a TUSIM ze kousek na jich / ale ne moc /.

tak v tomhle Neznámém sektoru je pokud vím sohnenská M1, M6 lítala v Hlubinách ticha :wink:
TTenk

Post by TTenk »

Mimochodem tu pěkně všichni spamujete jo :) mimo téma :)

Ale když už tu to téma se stanicema, chybí mi možnost v X3R X3TC X3QP přistávat na stanicích tak jak se přistávalo v X2.
prostě prulet stanicí měl něco do sebe.
Mohol by to být v X4R nebo to dotáhnout do detailů a takhel ručně mít možnost dokovat i v M1/M2 (ikdyž tam asi teda nebudou nebo co jak bude)

Podle videií na YT to vypadá, že stanice budou obrovský, bylo by fajn se vrátit k ručnímu dokování uvnitř... :?

Solier.Trix:
Wooden je dobrý, mě se líbí, že je takovej "placatej" hodně mi připomínal kondora z TopGun modu (tuším) Valhala má zas (XTM a X-Tra pack) zas skvělý pohled z "kokpitu" opravdu vysoký pohled, takže trochu realnější do velikosti (alespoň mě to tak připadá, že je velká a já "sedím" někde hoodně vysoko)
Kompletně Terranskou technologii ale nepoužívám (v X3TC akorte Vidara zakotvenýho v HUBu a z X-Tra packu jen M3 Verdandi jakožto občasné prolítnutí ve stíhači, jináč stále sedím v Anacondě) Chybí mi ale prostě kokpity jako v X2, děsně by mě zajímal kokpit Terranů právě...

Ta Terranská technologie je sice zajímavá a silná, ale přestala se mi líbit.
Se zapnutým HDR na GPU a monitorem s ACRS (nebo nějak tak) prostě vidím porad jen velký bílý flek před sebou a pokud něco předemnou bouchne nevidím už vubec nic.

X-Universum, děsně semi líbí s velkou lodí na "dotek" přiletět ke stanic a srovnávat velikost :D:D
Solier.Trix

Post by Solier.Trix »

Je pravda že taková kombinace všech dílů by měla něco do sebe abych se přiznal tak mi to dokování taky docela chybí, a trochu nechápu jak mohli tak rychle přebudovat tolik lodí, doků,... A terranská technologie je silná, ale nelíbí se mi, že na Odpalovač hmoty potřebuješ munici, Projektor Singularity má nízkou kadenci, malá síla Kanonu Starburst,... :D Jinak já normálně používám Vidara, protože není ani sillnej, ani slabej a souboje v něm jsou to pravé ořechové. A těch kokpitů je taky škoda. Dřív jsem už hledal na palubní desce všechny údaje, a tady to už je rozmístěný jen po obrazovce.

Return to “Česky / Czech X-Forum”