no tak na me mape uz jsou i sektory Terranu, takze to asi bude X3R a XTended / jinak to nehraju /, z leveho horniho rohu / Kingdom End / 6 sektoru dolu, 8 sektoru doprava.TTenk wrote:Solier.Trix: Vytáhni si Valhalu z X-Tra packu, je upravená, že se bránou protáhne.
Ikdyž už tam nemá tak pěkně udělaný venkovní dok pro M6/TP/TS
Hodnoty jsou sice upravený, ale ty si případně změníš.
A to bych nebyl já
z Xtra packu spíš než Valhalu nebo podobné lodě doporučuju Anacondu (Splitská M1, generátorem laseru se vyrovná ATF křižníkům, takže fakt nářez)
Pokud jde o Xenon nebo Khaak sektory
Xenon cca 5-10 minutek (podle lodí)
Khaak sektory jsou trochu problém, ale když se na Tebe nesesypou 2x M1 a M2 tak to jde taky v pohodě.
Mira.cz
to by šikli souřadkynevim uz ted, ve ktere verzi je sohnenska M6 v sektoru neznamy sektor na zapad z Proxima Centauri / rekl bych ze X3R a jeste mozna az s modem XTended / , ale i kdyz je to jen M6, tak s prehledem rozseka vse a to vcetne Terranske M2mě se co do designu jejich technologie dost líbí.
jen mě štve, že když si scriptneš jejich M2/M1 tak jsou bez zbraní a během pár minut v XTM se tam respawnou (kldekoliv ve vesmíru když jsi) Sohneni ajdou těžce po svý technologiis nějakou hláškou, že mé lodě přestali být akceptovány (nebo něco takovýho, nebyl čas studovat co to psalo, jejich lasery jsou učinný jako blázen
)
cesta:Aladna Hill-V-S-Z a jses tam.
ta brana na zapad je az kousicek za hranici zvetsene mapy a kousek pod nulovou rovinu a TUSIM ze kousek na jich / ale ne moc /.