I have an answer for you, finally.
The product you have bought, the "X Anthology" from Techland, is not the X-Superbox referred to in the announcements relating to X3: Albion Prelude. It was issued by a different publisher who, unfortunately, chose it issue it without a registration code. It therefore does not entitle you to a free copy of X3: Albion Prelude.
If you have a copy of X3: Terran Conflict with a registration code then you will be able to buy X3: Albion Prelude at the add-on price on Steam, otherwise you will need to buy the two games together as part of a package.
We are sorry if this is disappointing news, but we hope it clarifies the situation.
X Antologia (klucz)
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
macca44

Od CBJ
-
Sorkvild

-
yvan1
Może to nie za bardzo na temat ale nie chcę starych kotletów odgrzewać.
Zakupiłem antologie X-Universe i mam problem.
NIE MA W NIEJ POLSKIEJ INSTRUKCJI!! przynajmniej do X3 Reunion.Jest tylko Angielska
W kilku starych tematach pojawiła się mozliwość przesłania ww. Czy ktoś mógłby mnie poratować ową instrukcja? Do techlandu (specjalnie z małej litery
)nie moge się doddzownić a na odpowiedż mailowa czekam juz 3 dzień 
Zakupiłem antologie X-Universe i mam problem.
NIE MA W NIEJ POLSKIEJ INSTRUKCJI!! przynajmniej do X3 Reunion.Jest tylko Angielska
W kilku starych tematach pojawiła się mozliwość przesłania ww. Czy ktoś mógłby mnie poratować ową instrukcja? Do techlandu (specjalnie z małej litery
-
Yacek

Instrukcję znajdziesz na płycie instalacyjnej TC w katalogu Dokuments. Jest po polsku w formacie .pdf. Plik nazywa się Manual_PL.pdf
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
Sorkvild

http://sklep.gry-online.pl/imgs/n859720 ... 576695.JPG
Patrzcie na to znalezisko, starzy wyjadacze pewnie juz wiedza co to za statki, ktore widac na powyzszej okladce Antologii
Nie wystepuja one w zadnej oryginalnie wydanej przez Egosoft grze.
Patrzcie na to znalezisko, starzy wyjadacze pewnie juz wiedza co to za statki, ktore widac na powyzszej okladce Antologii
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
-
LeWaR

Masz rację
Piękny mod tutaj się kłania.
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude