X3: Terran Conflict Update 3.0 is er!

Moderators: X-Warrior B AS, Henkie

Locked
User avatar
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)
Posts: 2967
Joined: Wed, 6. Nov 02, 20:31
x3tc

X3: Terran Conflict Update 3.0 is er!

Post by X-Warrior B AS » Sat, 9. Oct 10, 13:40

De veelbesproken komst van Update 3.0 is nu een feit en het brengt ons een nieuwe set avonturen, genaamd 'Balance of Power', speciaal ontwikkeld voor de X Superbox. Deze update bevat ook een langverwachte beloning voor het voltooien van Operation Final Fury.

Update 3.0 bevat ook de Dead-is-Dead speelstijl voor X3: Terran Conflict. Dit is alleen beschikbaar voor spelers die spelen via de Steam client, maar eigenaars van de DVD versie worden eraan herinnerd dat zij hun DVD versie kunnen registreren in Steam om ook gebruik te kunnen maken van deze functie, alsmede Steam Prestaties.

EGOSOFT is ook zeer verheugd om aan te kondigen dat de X-Superbox, welke geupdate versies bevat van alle X-Universe spellen tot nu toe, en ook een boordevolle Bonus DVD en een PDF versie van de 300-pagina lange X-Encyclopedie verkrijgbaar zal zijn als download op Steam, maar ook verkrijgbaar zal zijn in een doos via vele grote winkels en EGOSOFTs online winkel.

Klanten van Steam zullen ook voor het eerst de alleenstaande versies kunnen kopen van X: Beyond the Frontier en X: Tension.

Spelers van Terran Conflict die hun spel via Steam hebben gekocht (of daar hebben geregistreerd) worden eraan herinnerd dat hun Steam client het spel automatisch opwaardeert en dat ze de patch niet hoeven te downloaden van Egosoft.com.

Geregistreerde spelers van de DVD versie van het spel kunnen zoals gebruikelijk de update downloaden van deze site via onderstaande link.

Klik hier om naar de 3.0 update pagina te gaan.

Er is meer informatie over X3: Terran Conflict 3.0, en ook ander nieuws, in Editie 41 van het X-Universe News.

Klik hier om Editie 41 van het X-Universe News te lezen. (Engels)

Klik hier voor de X-Superbox Trailer [HQ]

Locked

Return to “Nederlands / Dutch X-Forum”