X3 Tc

Moderator: DJ Die

orl_cz
x4

X3 Tc

Post by orl_cz »

ahoj mám koupený servisní dok a obchodní dok ale nejde mě tam navolit žádný zboží ani na nákup ani na prodej, prostě když přistanu a ani v upravení parametrů nemám vůbec nic, nevíte čím by to mohlo být?
ArboriusCZ
x3tc

Post by ArboriusCZ »

Něco mi říká, že pokud si koupíš servisní dok, bude ti úplně k ničemu. Stejně musíš nakupovat věci u NPC :)
"Hope Dies Last, But It Dies..."
Oslik
x3tc

Post by Oslik »

Zdarec, omlouvam se pokud píšu mimo, ale je tu takový chaos, že ani nevim kam napsat.

Mám něco málo dotazů k TC :

-je na stanicích stále buletin board ? Nějak ho nevidí, případně čím je nahrazen ? Nedaří se mi najít způsob, jak čerpat a přijímat mise mimo hlavní příběh

-u některých stanic mám jak ve vesmíru, tak ve výpisu na mapě červený zaměřovač v rohu. Co to znamená ? Jedná se o spřátelené, nikoliv nepřátelské stanice a normálně na nich lze přistát, tak nevím ...

Díky a ještě jednou se omlouvám, pokud píši mimo.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

v TC je přijímání a nabízení misi oproti R úplně překopaný. Ten zaměřovač je nabídka fight, dolar trade, žárovka think a cihly build misí přes komunikaci. Přijmout mise nebo zjistit detaily se dá tak, že aktivuješ komunikaci s tou stanicí a tam si najdeš člověka... který má u jména ten znak, s ním si popovídáš, většinou to první a on ti ukáže co by o tobě chtěl a kolik za to dostaneš kreditů. Odměny záleží hlavně na skillech, stejně jako obtížnost.
Oslik
x3tc

Post by Oslik »

Jsně, dík moc to je info co jsem hledal. Takže pro začátek asi budu vyhledávat právě ty zaměřovače, hádam že to bude asi nej, pro člověka bez prostředků co nemá ani na nákladák :)

Ještě jeden dotaz, docela se potácim v příběhu (Terran linie). Nevim kolikátá je to mise, mam sbírat data ohledně útoků na konvoje, nebo tak něco. Vždycky mě pošlou do sektoru, kde je pirátská nova, nemam útoči, mam jí sledovat. Tak ji sleduju dole mi skáčou nějaká procenta až to dojde na 100% a ona skočí do háje.
Tím už jsem prošel tak 5x. Je to málo a jde o trpělivost, nebo je háček jinde ? (koupit scanner, nebo tak něco .. ).
Oslik
x3tc

Post by Oslik »

Tak jsem na to přišel, nejde o to držet se blízko, ale naopak dál abych ho nevyplašil a mohl sledovat kam letí :)

Return to “Česky / Czech X-Forum”