X3 Terran Conflict mise 5
Moderator: DJ Die
-
X3 Terran Conflict mise 5
Ahoj
Mám takový problém.V této misi mam přepravit 200x Teladanium do sektoru argon m148.
Jenže jak se už v návodu píše (u našich anglických sousedů), že mam jít do loděnice a koupit si loď s názvem Vulture.Jenže tam žádna taková loď není a vozit to po kouskách nemůžu, protože mi to píše, že nemám prodané zásoby.
Prosím o nějakou radu.
Děkuji
Mám takový problém.V této misi mam přepravit 200x Teladanium do sektoru argon m148.
Jenže jak se už v návodu píše (u našich anglických sousedů), že mam jít do loděnice a koupit si loď s názvem Vulture.Jenže tam žádna taková loď není a vozit to po kouskách nemůžu, protože mi to píše, že nemám prodané zásoby.
Prosím o nějakou radu.
Děkuji
-
-
-
-
to je nejaka hovadinka.
posli tam tu lod samotnou,nakup teladianium apsli ji do sektoru Nathans Voyage na nejakou stanici.tam pak presedni a let s tou lodi osobne.
apropo,vem si sebou ozbrojeny doprovod.1 lod staci,pujdou po tobe Khaakove-M4. a to jak tam tak zpet.
nazpet uz muzes letet zase ve sve stihacce a branit nakladak osobne.
pokud mas transportni zarizeni,tak staci presednout do karga az pred posledni skokovou branou a muzes branit naklad osobne.
- tak jsem to udelal ja
posli tam tu lod samotnou,nakup teladianium apsli ji do sektoru Nathans Voyage na nejakou stanici.tam pak presedni a let s tou lodi osobne.
apropo,vem si sebou ozbrojeny doprovod.1 lod staci,pujdou po tobe Khaakove-M4. a to jak tam tak zpet.
nazpet uz muzes letet zase ve sve stihacce a branit nakladak osobne.
pokud mas transportni zarizeni,tak staci presednout do karga az pred posledni skokovou branou a muzes branit naklad osobne.
- tak jsem to udelal ja
-
-
-
-
-
čau.Mám taky jeden problém s touto misí.Už jem to udělal jednou,ale ted si to už nepamatuju.Dodal jsem to poždované taladium 200 kusů.pak je další ůkol transportovat pasažéry...A ty nevim kde sehnat když jsem se odpoutal od základny stala se nepřátelská letěl jsem do armádní základny do sektoru kacířův konec.Ale nic se neděje prosím poraďte děkuji za pomoc
-
-
Mno to jsem si právě myslel taky...
ale nějak se mi tam neoběvili
(( já to nechci hrát zas znova:( bohužel jsem mezi cestou do toho sektoru k druhe armadni zakladně v sektoru kacířův konec přistál 3x na stanicích a všechyn automatický uložení jsou fuč
(( když jsem se tam pak vrátil se sablem tak po mě šli všichni a v sektoru nebyl jedinej astronaut 

-
-
Tak...vyřešeno...Nahrál jsem si starší pozici.a udělal jsem dvě mise znovu...Teď jsem plnil zas tuhle a vše proběhlo bez problému.Asi nějakej vtípek hry...Hlavě že je to už zamnou.Teď scháním funkční plugin manager.Na http://terranconflict.tym.cz/ je,ael nejde mi stáhnout.tak kdyby někdo měl nebo věděl kde to sehnat tak mi dejte prosím vědět.Díky moc
-