X3 Terran Conflict mise 5

Moderator: DJ Die

Jezisek369

X3 Terran Conflict mise 5

Post by Jezisek369 »

Ahoj

Mám takový problém.V této misi mam přepravit 200x Teladanium do sektoru argon m148.
Jenže jak se už v návodu píše (u našich anglických sousedů), že mam jít do loděnice a koupit si loď s názvem Vulture.Jenže tam žádna taková loď není a vozit to po kouskách nemůžu, protože mi to píše, že nemám prodané zásoby.

Prosím o nějakou radu.

Děkuji
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

celkem jednoducha rada
sem tam se kolem tebe ukaze cervene popsana lod,to jsou paseraci,klidne je muzes napadnout a zajmout tu lod
opravit vybavit
a je mezi nimi prave i ta Vulture
R8antik
x3

Post by R8antik »

Díval ses v těch správných loděnicích.Má být v Seizewell(Fontána zisku) a v Ceo's Sprite(Ceovo Zjevení)
Jezisek369

Post by Jezisek369 »

no zkoušel sem jednu takovou loď zabavit.. mno jenže ja mám háček v tom,že jak přijedu na stanici (teď přesně nevím ten její název) a chci koupit nějaké to teladanium, tak mi počítač hlásí, že nemám prodané zásoby...
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

to je nejaka hovadinka.
posli tam tu lod samotnou,nakup teladianium apsli ji do sektoru Nathans Voyage na nejakou stanici.tam pak presedni a let s tou lodi osobne.
apropo,vem si sebou ozbrojeny doprovod.1 lod staci,pujdou po tobe Khaakove-M4. a to jak tam tak zpet.
nazpet uz muzes letet zase ve sve stihacce a branit nakladak osobne.
pokud mas transportni zarizeni,tak staci presednout do karga az pred posledni skokovou branou a muzes branit naklad osobne.
- tak jsem to udelal ja
Jezisek369

Post by Jezisek369 »

mno, ale už jak sem psal, tak mi to teladanium nejde koupit.Furt to hlásí, že nemám prodané zásoby.Buď sem natvrdlý já a nebo ten počítač :) jinak podle mého rozumu se to teladanium samo nekoupí :) ... btw ja nejsem v x-universe žádný nováček... jenom tohle si semnou hraje :)
R8antik
x3

Post by R8antik »

Neříkám že si nováček ale tahle hláška většinou zazní když chceš nakoupit zdroje továrny a ne výrobky. :?
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

R8antik wrote:Neříkám že si nováček ale tahle hláška většinou zazní když chceš nakoupit zdroje továrny a ne výrobky. :?
Asi tak nějak buhví kde ho nakupuješ.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

tak tak,musis nakupovat ve vyrobne Teladiania,v sektoru Grand Exchange,odkud to mas nejbliz,jsou tusim 3 tovarny
Dexderbi
x3tc

Post by Dexderbi »

čau.Mám taky jeden problém s touto misí.Už jem to udělal jednou,ale ted si to už nepamatuju.Dodal jsem to poždované taladium 200 kusů.pak je další ůkol transportovat pasažéry...A ty nevim kde sehnat když jsem se odpoutal od základny stala se nepřátelská letěl jsem do armádní základny do sektoru kacířův konec.Ale nic se neděje prosím poraďte děkuji za pomoc
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

ti pasazeri vyleti hned za tebou z te same stanice ve skafandrech,naber je jako kazdej jinej lot a hura na cestu,musis mit v nakl.prostoru zarizeni na prepravu cestujicich ci jak se to jmenuje
Dexderbi
x3tc

Post by Dexderbi »

Mno to jsem si právě myslel taky...:( ale nějak se mi tam neoběvili :((( já to nechci hrát zas znova:( bohužel jsem mezi cestou do toho sektoru k druhe armadni zakladně v sektoru kacířův konec přistál 3x na stanicích a všechyn automatický uložení jsou fuč :((( když jsem se tam pak vrátil se sablem tak po mě šli všichni a v sektoru nebyl jedinej astronaut :(
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

jo tak to mas pechacka.ale nekde na foru tady k Terran Conflictu to bylo take reseno a vyreseno
Dexderbi
x3tc

Post by Dexderbi »

Tak...vyřešeno...Nahrál jsem si starší pozici.a udělal jsem dvě mise znovu...Teď jsem plnil zas tuhle a vše proběhlo bez problému.Asi nějakej vtípek hry...Hlavě že je to už zamnou.Teď scháním funkční plugin manager.Na http://terranconflict.tym.cz/ je,ael nejde mi stáhnout.tak kdyby někdo měl nebo věděl kde to sehnat tak mi dejte prosím vědět.Díky moc
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

Dexderbi
x3tc

Post by Dexderbi »

tak na ěhlech stránkách jsem to stáhnul včera,ale mam tam maximálně verzi 2.12 a nenajde mi to x3 TC...A spouštěč má podobu x3 reunion...Z toho mi to nejde potřebuju asi vyšší verzi...Píše mi že to nemůže najít x3.exe

Return to “Česky / Czech X-Forum”