Prosedel jsem u tohodle fora 2h a nasel jsem par zminek a jeden nepovedeny navod.Poradi mi nekdo stouhle misi trochu smysluplne?
1.co presne se ma delat
2.jak se to ma delat
3.cim se to ma delat
Dekuji
Omicron Lyrae
Moderator: DJ Die
-
MISI mam splnenou
Pouzil jsem teladskeho orla a fazovym generatorem a vysokoenergetaky plus Objevitele
Letel jsem k te lodi co je u planety, pockal jsem si na ty zvasty a pak jsem presedlal na objevitele a udelal totez co Bret a Saya pak zase zpet do Orla sejmul jsem neznamy objekty a pak zase do objevitele a udelal to co na zacatku.Konecne video plus outro
Nu a pak jsem jel na pohreb breta a jeste mi napsal danna,ze je mu to lito a tak....
Pouzil jsem teladskeho orla a fazovym generatorem a vysokoenergetaky plus Objevitele
Letel jsem k te lodi co je u planety, pockal jsem si na ty zvasty a pak jsem presedlal na objevitele a udelal totez co Bret a Saya pak zase zpet do Orla sejmul jsem neznamy objekty a pak zase do objevitele a udelal to co na zacatku.Konecne video plus outro
Nu a pak jsem jel na pohreb breta a jeste mi napsal danna,ze je mu to lito a tak....
-
-
-
-
Jj, souhlas. Ty ceske nazvy jsou des, zejmena u tech zbrani (sorry Kovi, ale je to proste takMira CZ wrote:jj aja vim,ale prijde mi,ze prekladat nazvy je pekna zhovadilost.navic uz jen ten zvuk " Osprey ",rorhodne mi zni lepe nez orel.

Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG