Omicron Lyrae

Moderator: DJ Die

Pss1oner
x3

Omicron Lyrae

Post by Pss1oner »

Prosedel jsem u tohodle fora 2h a nasel jsem par zminek a jeden nepovedeny navod.Poradi mi nekdo stouhle misi trochu smysluplne?

1.co presne se ma delat
2.jak se to ma delat
3.cim se to ma delat

Dekuji
Pss1oner
x3

Post by Pss1oner »

MISI mam splnenou

Pouzil jsem teladskeho orla a fazovym generatorem a vysokoenergetaky plus Objevitele

Letel jsem k te lodi co je u planety, pockal jsem si na ty zvasty a pak jsem presedlal na objevitele a udelal totez co Bret a Saya pak zase zpet do Orla sejmul jsem neznamy objekty a pak zase do objevitele a udelal to co na zacatku.Konecne video plus outro

Nu a pak jsem jel na pohreb breta a jeste mi napsal danna,ze je mu to lito a tak....
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

ja to VSECHNO delal v Khaakske M3 - moje nejoblibenejsi lodicka.sestreli vsechno az po M6 krome prave tebou zminovaneho Ospreye. na tu jsem musel s Novou(1x plazma+1xIon kanon).a na zbytek jsem letal prave s tim Ospreyem
Pss1oner
x3

Post by Pss1oner »

mel jsem Teladskeho orla a objevitele.
Orlovi jsem mel FVG-faozovy vlnovy generator
Misi uz mam za sebou a docela me stve, ze je posledni

Co je osprey? Jaka je to lod?
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

Osprey (Eng) = Orel (Cz) :lol:
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

jj aja vim,ale prijde mi,ze prekladat nazvy je pekna zhovadilost.navic uz jen ten zvuk " Osprey ",rorhodne mi zni lepe nez orel.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Mira CZ wrote:jj aja vim,ale prijde mi,ze prekladat nazvy je pekna zhovadilost.navic uz jen ten zvuk " Osprey ",rorhodne mi zni lepe nez orel.
Jj, souhlas. Ty ceske nazvy jsou des, zejmena u tech zbrani (sorry Kovi, ale je to proste tak :) ) Navic osprey je morsky orel, normalni orel je Eagle :)
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

Return to “Česky / Czech X-Forum”