Jak nastavit komoditni logistiku

Moderator: DJ Die

Iweryn
x3

Jak nastavit komoditni logistiku

Post by Iweryn »

zdarec...zas ja :D hledal sem vsude ale proste ale nenasel...
nejak se mi nedari nastavit..teda nastavit by nejak slo..ale kdyz to mam spustiti tak se nic nedeje ..jedna se o X3 ..ve vlastnim sektoru sem lodim nastavil co maji prevazet na jakej stanice to amji vozit atd...ale kdyz spustim interni komoditni logistiku nebo externi..tak proste nic..plz pomuzete nekdo ?
Sir_Thomas
x4

Re: Jak nastavit komoditni logistiku

Post by Sir_Thomas »

Iweryn wrote:zdarec...zas ja :D hledal sem vsude ale proste ale nenasel...
nejak se mi nedari nastavit..teda nastavit by nejak slo..ale kdyz to mam spustiti tak se nic nedeje ..jedna se o X3 ..ve vlastnim sektoru sem lodim nastavil co maji prevazet na jakej stanice to amji vozit atd...ale kdyz spustim interni komoditni logistiku nebo externi..tak proste nic..plz pomuzete nekdo ?
Proč si nepřečteš manuál co je u Bonuspacku?
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
Iweryn
x3

re

Post by Iweryn »

eh ? sosal sem bonuspack z hypermaxu ale zadnej manual v nem nebyl...
Sir_Thomas
x4

Re: re

Post by Sir_Thomas »

Iweryn wrote:eh ? sosal sem bonuspack z hypermaxu ale zadnej manual v nem nebyl...
Po instalaci ho najdeš buď v Start/Programy/a tohle už nevím/ nebo přímo v adr s X3. Je to PDF. :wink:
Osobně jsem si ho tisknul, protože zrovna ta komoditní logistika na nastavení je pěkná bojovka. :D
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
Lumir
x3tc

Post by Lumir »

Mam to v C:\Program Files\X3CZ\description\ a je to xml

Return to “Česky / Czech X-Forum”