Po nekolika letech jsem vyhrabal svoje CD s X3 reunion, zacal jsem hrat a zaujal me skript Terracorps fleet package. Stravil jsem hodinu hledanim meho problemu na tomhle foru, ale nic jsem nenasel. Můj problem je, že mi ten script nejede.
Mam českou verzi hry koupenou nejspis v hypernově

Zapnul jsem hru, kopil 3x M5 u argonu, koupil jim vsechna vylepseni co byly dostupne a poslal je do zakladny Terracorpt velitelstvi v sektoru home of Light a ten nevim co dal. Jak priradit pilota, kde jsou prikazy pro sector patroling ATD. Pilota se mi podarilo priradit tak, ze jsem byl s tema m5tkama v prostoru, dal jsem priradit pilota v teracorp velitelstvi a on nasednul. Jenze mi to vubec neubralo tech 100 000 k creditu jak se pise v manualu a nikde nevidim prikazy k sektor patrolingu atd. V dejove linii jsem tesne po prozkoumani toho asteroidu sondou jak ta jsou ty senzory. Zatim nemam zadnou vlasti stancini ani vyrobnu. Jen par obchodniku. Prosim poradte jak to mam sprovoznit. Jsem s toho celkem dost zoufaly. Jo a kdyz spoustim hru, tak tak v zalozce vybrat modifikaci oznacim Plugin manager a dam OK.
Předem diky za rady.
PS: Sry za pripadne chyby v pravopise. Mam v sobe 6 piv