Automaticka doprava zbozi mezi stanicemi ve vlastnim sektoru

Moderator: DJ Die

Iweryn
x3

Automaticka doprava zbozi mezi stanicemi ve vlastnim sektoru

Post by Iweryn »

zdarec...uloupil sem jeden takovej sektor kterej je velkej jako krava , postavil sem tam hafo stanic vcetne velitelstvi..a ted potrebuju udelat to aby mi nakladni lode co tam mam rozvazeli zbozi mezi tovarnama...ale tak aby ty tovarny i prodavali ostanim rasam proste aby se moje lod chovala jako by obchodnik kterej za zbozi neplati a kterej rozvazi zbozi tam kde je potreba...ted schvalne jestli mi nekdo pomuzete :D dik za vsechny rady :)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

predevsim by si mel napsat,o ktere hre mluvis?
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

A navíc se to zde již několikrát popisovalo, to je fakt tak těžké použít vyhledávač? :roll:
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

Sir_Thomas wrote:A navíc se to zde již několikrát popisovalo, to je fakt tak těžké použít vyhledávač? :roll:
Njn lidi jsou líní :)
Iweryn
x3

re

Post by Iweryn »

tak jde o X3 :) sme linej :D ale at sem hledal jak sem hledal tak sem nenasel :)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

co takhle softver na obchodni zastupovani
a navic v X3 R to spoj do komplexu a nemusis nic nikam vozit.
akorat velitelstvi k tomu nepripojis,ono ostatne to velitelstvi je takova nepovedena vec
Iweryn
x3

re

Post by Iweryn »

no prave ja sem potreboval to ze kazda tovarna je vlastne samostatna...tzn treba kdybych mel komplex na mass driver nebo mass driver amunition tak bych nemohl prodavat maso argunu kdyby to bylo v komplexu...ja proste potrebuju to aby kazda tovarna normalne prodavala ostatnim rasam a moje lode v tom sektoru si z nich braly zbozi pro ostatni tovarny co tam mam
R8antik
x3

Re: re

Post by R8antik »

Iweryn wrote:no prave ja sem potreboval to ze kazda tovarna je vlastne samostatna...tzn treba kdybych mel komplex na mass driver nebo mass driver amunition tak bych nemohl prodavat maso argunu kdyby to bylo v komplexu...ja proste potrebuju to aby kazda tovarna normalne prodavala ostatnim rasam a moje lode v tom sektoru si z nich braly zbozi pro ostatni tovarny co tam mam
Myslím že "komoditní soft 1" je na přepravu mezi vlastními stanicemi a dvojka na obchodování s ostatními musíš ale pořádně nastavit parametry
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

a muzes prodavat i ty polotovary.
tam jak nastavujes parametry prodeje az dole je tlacitko,kterym prepinas,jestly muzou u tebe nakupovat jen tve lode,nebo vsichni,jestly koupis nebo prodas polotovary...tam nastav a muzes mit i komplex
Iweryn
x3

re

Post by Iweryn »

a jo ...koukal sem se na to..jenze kdyz dam nastaveni logistiky tak se mi tam pisou akorat read texty :D takze asi blba instalalce patche ?? vazne nevim co s tim :)
Lukaszno1
x4

Re: re

Post by Lukaszno1 »

Iweryn wrote:a jo ...koukal sem se na to..jenze kdyz dam nastaveni logistiky tak se mi tam pisou akorat read texty :D takze asi blba instalalce patche ?? vazne nevim co s tim :)
No nejspíš sis dal na českou verzi hry ang.patch.Dej si tam českej.

Return to “Česky / Czech X-Forum”