X3 Reunion - dotazy

Moderator: DJ Die

Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

1. jen za ni let-dovede te do tajneho sektoru

2. na zajimani lodi
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Dobry, misi uz jsem dodelal, na marinaky snad casem narazim, mohli by se hodit.
Joule

Post by Joule »

Nevíte jak donutit vyhldávač nejlepšího nákupu a prodeje aby fungovali pod zkratkami? Když zmáčknu jejich zkratku ve vesmíru, normálně se zobrazí. Když zmáčknu jejich zkratku v menu jiného objektu(družice, jiná loď) nic se nestane. Ostatní zkratky(přejmenovat objekt, info o objektu atd) ale fungují normálně. Jestli víte tak pls poraďte, je dost otravné na ně pořád najíždět manuálně.
S optimismem nejdál dojdete. Pesimisti už přesně vědí kam.
kutz
x3tc

XTM a čeština

Post by kutz »

zdar, příběh Reunion sem dohrál včetně Bala-Gi a X3TC se mi nechutně škube, tak jsem se chtěl zeptat jak na x-tended, případně new horizon. Oboje sem stáhnul, ale s XTM mám potíž ho správně nainstalovat a na NH zase nemůžu sehnat češtinu. Víte jak na to ? Help universaci. :)
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

No, ja sem XTM instaloval rovnou do slozky se hrou, akorat ti to bude chtit nahradit dva soubory jinejma, to jsem mu nepovolil, a normalne mi to maka. Do NH jsem cestinu nenasel ani ja, ale vyber si, jestli chces XTM nebo NH, dohromady mi to nefungovalo. Ja doporucuju XTM, v NH platis spoustu nesmyslnych poplatku, ale mozna je tam o neco vic novych sektoru. Neexistuje k tomu ale mapa, takze je to o neco horsi v tom NH.
Rosta
x3

Post by Rosta »

Jeste k tem tovarnam tak v x2 nepribyvaji zadne tovarny ale v x3 je to udelane tak aby ten kdo to hraje mel pocit ze leta v opravdovem vesmiru kde vsechno zije atd. no proste v x3 uz kazdy stavi tovarny treba ja jsem postavil rudny dul protoze jsem si myslel ze budu mit stejne zisky jako v x2 a kdyz jsem ho stavel tak tam byl jeste jeden rudny dul ale ted jich tam je myslim 5 samozrejme i s mym takze jsem se vykaslal na ten dul protoze jsem byl i tak s mizernym ziskem :(
Rosta
x3

Post by Rosta »

jo nenapsal jsem ze jsem ho postavil v rudnem pasu
Rosta
x3

Post by Rosta »

Joule pokud se nemylim tak ten objekt u ktereho chces dat vyhledavac tak myslim ze to taky musis mit nevim jestli u ceho chces dat mas nainstalovany
Joule

Post by Joule »

No nevím. V menu objektu to mám normálně na výběr. Když zmáčknu zkratku, nic se nestane. Ale když na to doťukám šipkama a pak dám enter tak to normálně funguje -> problém je s tou zkratkou(měnit jsme jí zkoušel, výsledek stejný)
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Ja jsem to nezkousel, ale v menu zkratky nefungujou, teda co vim ja.
Joule

Post by Joule »

Mně tam všechny fungujou, právě až na vyhledávače(m-přejmenování, f-náklad,...) ale vše funguje, až na ty vyhledávače
Joule

Post by Joule »

Tak jsem tu zase s další otázkou :D
Lze protáhnout stanice do jiného sektoru(hodím důl na výnosný asteroid, přetáhnu tam kde ho chci mít)? A v případě že to jde tak jde nějak donutit aby to udělala najatá loď nebo na to musím mít vlastní? Díky
ArboriusCZ
x3tc

Post by ArboriusCZ »

Doly nelze přesunout bránou. Nevím jak to je s ostatníma stanicema. A řekl bych, že přetahovat někam něco vlečným paprskem musíš vždycky osobně, protože na to žádnej příkaz lodi není :) (jestli se pletu aŤ mě někdo opraví :P )
"Hope Dies Last, But It Dies..."
Rosta
x3

Post by Rosta »

No ja mam podobnou otazku ale chci se zeptat jestli jde asteroid pretahnout pres branu protoze jsem si postavil v argon prime komplex na rizky ale bohuzel potrebuju dovazet energii mam mozna male zisky nebo spis ztraty ale kdybych ten komplex dostavel tak bych byl jen v plusu ale k tomu potrebuju prave ten kremikovy dul a tim by byl samostatny ale samozrejme i dasli tovarny
ArboriusCZ
x3tc

Post by ArboriusCZ »

No teď jsem to napsal :D Doly nejde přesunout bránou, ani asteroidy (pro upřesnění no :) ) Když si necháš dovážet články za 18-19 tak to zas takový ztráty nebudou ne :)
"Hope Dies Last, But It Dies..."
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Zadne stanice nejdou pretahnout skrz branu, teda aspon co jsem zkousel.
Eskymak

Post by Eskymak »

Ani podle oficiálních informací nejdou stanice branou přetahovat. Je to myslim ve FAQ nebo v jiným návodu.

si postav doly v ore beltu odtud to máš do argon prime kousek takže to pár lodí snadno uzásobuješ
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

ale bacha,v ore beltu se dost casto spawnuji Khaakove.strc tam nejakou patrolu. aspon M6 v doprovodu par M3
Korbal
x3tc

Post by Korbal »

Zdravim vsechny. Prosim vas mozete mi poradit? Sem novacek a tak nevim ci staci ked chcu zacat obchodovat v sektore kupit pilota a ak ano kde? Alebo staci kupit obchodny soft MK3? Dakujem
Gibi
x3tc

Post by Gibi »

Hned druhý post totoho fóra ti dá odpovědi na všechny tvé otázky. Stačí trochu číst...

Return to “Česky / Czech X-Forum”