Ma nekdo problemy s pridavanim skriptu pres Skript managera do Steam verze?
Nejaky mi jdou, nejaky ne. Pri prohledavani En fora jsem narazil na aktivaci skriptu prejmenovanim sveho jmena ve hre na "Thereshallbewings" nebo tak njak. Zatim jsem to nezkousel, pac jsem v praci...
Jak je to u vas?
[X3:TC] Steam a sripty
Moderator: DJ Die
-
Re: [X3:TC] Steam a sripty
Jo, tim, že tohle zadáš jako jméno pilota se aktivuje script editor a scripty zacnou fungovat. Jméno se neuloží, zlstane původní. Já ale asi nejsem schopnej napsat. Hra to prostě nepřijme.[cz]Aaron wrote:Ma nekdo problemy s pridavanim skriptu pres Skript managera do Steam verze?
Nejaky mi jdou, nejaky ne. Pri prohledavani En fora jsem narazil na aktivaci skriptu prejmenovanim sveho jmena ve hre na "Thereshallbewings" nebo tak njak. Zatim jsem to nezkousel, pac jsem v praci...
Jak je to u vas?
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
-
-
-
-
-
mám taky problém se scriptem MARS pro TC....Verzi mám staženou ze STEAMu...nakopíroval jsem soubory se scriptem do adresáře se hrou..pak jsem si nahrál ještě češtinu(asi tady bude zakopaný pes)..při startu hry vyberu modifikaci repair drones...spustím...a při naloadování pozice mi hra pošle zprávu že se se instalace MARS scriptu nepovedla kvůli nějakým nenelezeným textovým souborům..konkrétně"MARS v479:INSTALLATION ABORTED text file 7046_NOT_FOUND_,text file 7047_NOT_FOUND_.Neví někdo co s tím??A ještě mi nejde nahrát interaktivní mapa od Scorpa...tvrdí že nemám hru vůbec nainstalovanou..sic..
díky za rady

díky za rady
-
-
tak se stále nezadařilo:(i po znovupřepsání toho scriptu chyba se stále vyskytuje:(Ještě mám otázku ci s piloty a piráty sebranými ve vesmíru-pochopil jsem že z nich jde udělat mariňáky,ale nikde je nemůžu na žádné stanici(voj.základna či trénink mariňáků udat??)Předpokládám že snad existuje nějaký script na X3TC ohledně pilotů,jako byl na X3:NH kde měli všichni nějakou hodnost a mohli jste je libovolně využít třeba do stíhaček??
-
Tak konečně jsem to rozchodil..problém byl opravdu v instalované češtině..stačilo přejmenovat soubor na koncovku 42 a zároveň v něm zeditovat i ID lang.na 42 a voila:-)Nicméně stále nevím co se sezbíranými piloty a piráty..jiné využití kromě toho prodat je jako otroky nemají??to by byla docela škoda...