zadni strelecka vez - nestrili ?

Moderator: DJ Die

skl1

zadni strelecka vez - nestrili ?

Post by skl1 »

mam argonskou rider novu s jednou zadni streleckou vezi, mam nainstalovany soft. vojensky MK1 a MK2, nastavil jsem laser, vezi pomoci shit +c jsem priradil jak ma reagovat a nic...nestrili...na nepratele, rakety ani moje cile.

ok stahl jsem script M.A.R.S. co ma zlepsovat strelecke vykony, dal jsem ho do hry, dokoupil jsem strelecky upgr. ,,mars,, a .... vezka porad nestrili ;]

takze dotaz: poznam nejak v kokpitu, ze moje vez strili aniz bych koukal kamerou za lod ? - klesa energie v prednich zbranich nebo tak neco ?

pripadne kdyz uz se koukam na lod ,,zezadu,, poznam bez problemu, kdyz ta vezka vystreli ??

pokud jde tedy jde jednoznacne poznat, ze vez nestrili a tudiz me neklame zrak/sluch, kde jeste muze byt zakopany pes ? nemam treba mit v lodi nejakou dalsi osobu ? :D co tam bude sedet ?
FVZ

Re: zadni strelecka vez - nestrili ?

Post by FVZ »

skl1 wrote:mam argonskou rider novu s jednou zadni streleckou vezi, mam nainstalovany soft. vojensky MK1 a MK2, nastavil jsem laser, vezi pomoci **** +c jsem priradil jak ma reagovat a nic...nestrili...na nepratele, rakety ani moje cile.

ok stahl jsem script M.A.R.S. co ma zlepsovat strelecke vykony, dal jsem ho do hry, dokoupil jsem strelecky upgr. ,,mars,, a .... vezka porad nestrili ;]

takze dotaz: poznam nejak v kokpitu, ze moje vez strili aniz bych koukal kamerou za lod ? - klesa energie v prednich zbranich nebo tak neco ?

pripadne kdyz uz se koukam na lod ,,zezadu,, poznam bez problemu, kdyz ta vezka vystreli ??

pokud jde tedy jde jednoznacne poznat, ze vez nestrili a tudiz me neklame zrak/sluch, kde jeste muze byt zakopany pes ? nemam treba mit v lodi nejakou dalsi osobu ? :D co tam bude sedet ?
Energie zbraní klesá, pokuď ty nestřílíš věž je slyšet. Z venku je střelba vidět. Potřebuješ vojenskej soft 1 a možná i 2. Nejlepší je asi příkaz misile defend. Ničí na rakety co proti tobě vystřelej a když žádná raketa neni, střílí po lodi, která na tebe vystřelila. Taky tam samozřejmě musíš mít namontovanou zbraň ;-)

BTW: jde o X2, X3R nebo X3TC? Dopiš to od názvu tématu.
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
skl1

...

Post by skl1 »

tak uz jsem na to prisel, zbran veze jsem mel pridelenou pod jine cislo, nez ktere jsem mel z pohledu z veze aktivovane...nevim teda jak se mi to podarilo, kazdopadne ted uz vesele likviduje centaury
Asook

Post by Asook »

stymto jsem mel taky problem ale ja si nedal pokoj a prisel jsme na to :))
Lamaz

Post by Lamaz »

Kde koupim zadni streleckou vez do Supa PLs? hledam to uz 2 dny a uz :evil: :o
ArboriusCZ
x3tc

Post by ArboriusCZ »

Stačí to jednou a někdo by ti odpověděl. Nikde ji nekoupíš. Sup jednu má a víc dokoupit nemůžeš :)
"Hope Dies Last, But It Dies..."
Lamaz

Post by Lamaz »

Pockej chces rici ze,staci jen nakoupit zbrane? vzdyt nevydim sloty na guny -jen prazdny okynko kde by mely byt flusbroky :xenon: :pirat:
tak sem to ocihl a on ma pravdu, je to ze mne Lama z :headbang: :headbang: :lol:
ArboriusCZ
x3tc

Post by ArboriusCZ »

"F1" přepínáš mezi věžema a "g" uvidíš všechny sloty pro zbraně na lodi, kde je taky můžeš nastavit :)
"Hope Dies Last, But It Dies..."

Return to “Česky / Czech X-Forum”