X3: Reunion - Jak pořešit reputaci? Poraďte, prosím!
Moderator: DJ Die
-
X3: Reunion - Jak pořešit reputaci? Poraďte, prosím!
Zdravim,
Mám takovej drobnej problém s X3 (ver. 2.5, bonuspack 3.1.07).
Hraju už asi měsíc a na mise a dějovou linii jsem kašlal. Mám na kontě cca 500mil kreditů a postaveno 10 komplexů různě po sektorech. Zachtělo se mi vlastního HQ, tak jsem zapátral na internetu a ve zprávách vylovil vzkaz od Bala Gi (nebo tak nějak), který mi řikal něco ve smyslu tohohle: "Chtěl jsem Vám nabídnout misi, ale máte moc malou reputaci u Splitů a Paranidů. Zvyšte si ji." tehdy jsem na to kašlal a stavěl dál stanice. Pak sem si někde přečet, že si budu moct koupit svůj sektor, tak jsem si řekl, že za pokus to stojí.
Kámen úrazu je v tom, že jsem omylem sundal Paranidskou loď a reputace mi klesla natolik, že když vletim do jejich sektoru, tak se mi otevře komunikace a daj mi ultimátum 1 mizury na opuštění sektoru.
Zkoušel jsem se přes komunikační rozhraní omluvit, že jsem nestřílel úmyslně, ale tahle možnost tam neni. Mám tam jenom "Vzdejte se!". Docela nerad bych hrál úplně od začátu, jelikož savy jsem dávno přemazal. Obchodovánim to nezachránim, nenechaj mě nikde zadokovat. Nevíte někdo, jak si u Paranidů zvednout reputaci?
A nabídne mi Bal Gi tu misi znova? Nebo se o ni musim nějak přihlásit?
Díky moc.
PS: Ani nějakym Cheat, nebo Reputation Scriptem bych nepohrdnul. Normálně necheatuju, ale teď fakt asi jinou možnost nemám.
Mám takovej drobnej problém s X3 (ver. 2.5, bonuspack 3.1.07).
Hraju už asi měsíc a na mise a dějovou linii jsem kašlal. Mám na kontě cca 500mil kreditů a postaveno 10 komplexů různě po sektorech. Zachtělo se mi vlastního HQ, tak jsem zapátral na internetu a ve zprávách vylovil vzkaz od Bala Gi (nebo tak nějak), který mi řikal něco ve smyslu tohohle: "Chtěl jsem Vám nabídnout misi, ale máte moc malou reputaci u Splitů a Paranidů. Zvyšte si ji." tehdy jsem na to kašlal a stavěl dál stanice. Pak sem si někde přečet, že si budu moct koupit svůj sektor, tak jsem si řekl, že za pokus to stojí.
Kámen úrazu je v tom, že jsem omylem sundal Paranidskou loď a reputace mi klesla natolik, že když vletim do jejich sektoru, tak se mi otevře komunikace a daj mi ultimátum 1 mizury na opuštění sektoru.
Zkoušel jsem se přes komunikační rozhraní omluvit, že jsem nestřílel úmyslně, ale tahle možnost tam neni. Mám tam jenom "Vzdejte se!". Docela nerad bych hrál úplně od začátu, jelikož savy jsem dávno přemazal. Obchodovánim to nezachránim, nenechaj mě nikde zadokovat. Nevíte někdo, jak si u Paranidů zvednout reputaci?
A nabídne mi Bal Gi tu misi znova? Nebo se o ni musim nějak přihlásit?
Díky moc.
PS: Ani nějakym Cheat, nebo Reputation Scriptem bych nepohrdnul. Normálně necheatuju, ale teď fakt asi jinou možnost nemám.
-
Zkus tam poslat obchodní loď se zbožím a obchoduj s nima chvíli. Tu loď by měli pustit do stanic. Dostaneš se ale jen do okrajových sektorů. Tam máš většinou přístup i při nízké reputaci.
Pokud si chceš výrazně zvýšit reputaci u dané rasy, aby jsi třeba dosáhl na lodě třídy M1, M2, tak ve staničních zprávách bývá občas žádost o příspěvek až do výše 5 000 000 cr. Můžeš darovat vícekrát a dosti výrazně tím stoupne reputace u dané rasy. Po darování cca 50 000 000 cr. už u nich můžeš nakupovat vše i lodě třídy M1.
Pokud si chceš výrazně zvýšit reputaci u dané rasy, aby jsi třeba dosáhl na lodě třídy M1, M2, tak ve staničních zprávách bývá občas žádost o příspěvek až do výše 5 000 000 cr. Můžeš darovat vícekrát a dosti výrazně tím stoupne reputace u dané rasy. Po darování cca 50 000 000 cr. už u nich můžeš nakupovat vše i lodě třídy M1.
-
-
Tak skript na repuraci urco je, sam jsem ho pouzil v XTM pro zvyseni reputace u Terranu, ale to je uz davno. Projdi si forum se scripty na X3.
Jinak mne napada jedine u nich zabijet piraty nebo Xenony.
Jinak mne napada jedine u nich zabijet piraty nebo Xenony.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
jo, ale jakmile se tam objevim, tak po mě jdou... možná že až si udělám u argonů reputaci takovou, abych mohl koupit M2, nebo M1 který maj takový štíty, že pár lodí nic neznamená, tak si tam budu lítat a nechat do sebe střílet a čekat na piráty, popř. xenony... Ale to až za dýl. Zatim se zmůžu jenom na M6 u Argonů, Boronů a Splitů.
V jednom sektoru každý rasy (vyjma xenonů, khaků a ehm... paranidů) s křemíkovejma dolama a továrnama na nějaký ty pláty, nebo co... (tak to myslim bylo v X2, X3 si přesně nepamatuju) jsem postavil sluneční el. zautomatizoval přes ni dva UT a reputace stoupá tak o 10% za 3h reálnýho času. Takhle sem s reputací u ostatních za vodou... i občasnou krádež dokovacího počítače z jejich lodí mi prominou.(Sem línej ho hledat a lítat do servisního doku)
V jednom sektoru každý rasy (vyjma xenonů, khaků a ehm... paranidů) s křemíkovejma dolama a továrnama na nějaký ty pláty, nebo co... (tak to myslim bylo v X2, X3 si přesně nepamatuju) jsem postavil sluneční el. zautomatizoval přes ni dva UT a reputace stoupá tak o 10% za 3h reálnýho času. Takhle sem s reputací u ostatních za vodou... i občasnou krádež dokovacího počítače z jejich lodí mi prominou.(Sem línej ho hledat a lítat do servisního doku)
-
-
Jj, v Emperor Mines (hned pod Cloudbase South West) by meli nechat tve obchodni lode napokoji, pokud v nich nebudes sedet. Stejne tak by to mohlo fungovat v Preachers Refuge. Hlavne musi ten sektor mit v popisu, ze je border, tedy hranicni.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
to bych se chtěl optat jak bys to vyřešil s věžema, těm je jedno jestli je loď pirátská, xenonská, paranidská či jiná jestliže je červená tak ji sejme.Vava29693 wrote:jo, ale jakmile se tam objevim, tak po mě jdou... možná že až si udělám u argonů reputaci takovou, abych mohl koupit M2, nebo M1 který maj takový štíty, že pár lodí nic neznamená, tak si tam budu lítat a nechat do sebe střílet a čekat na piráty, popř. xenony... Ale to až za dýl.
A jestli bys chtěl střílet jen hlavníma zbraněma tak než se za ním otočíš tak tě dvacetkrát obletěj
-
-
-
-
-

Edit: Vyřešeno! Já kokot zmáčknul Alt+H
-
Hehe, to s tim prikazem na zmizeni HUDu bylo prvni, co mne napadlo. Kazdopadne gratuluju ke zvyseni Paranidske reputace. Long live the Priest Emperor! 

-
Sem lama jak hovado... Sry, že zase otravuju, ale prostě u těch Paranidů, ač už po mě ve hraničních sektorech nejdou, tak do Paranid Prime furt nemůžu. Zasekl jsem se s reputací na "Nesvatý kočovník" a 0%. I když u ostatních ras mi reputace neustále stoupá (vyjma Gonerů). A to už jsem tam tím jedním poslem od zvýšení "hodnosti" reputace navozil asi 10x 3961 energ. článků a daroval asi 25 000 000 v jednom dole, ale reputace nestoupla ani o %...
Jsou tam nějaký křemíkový doly, tak tam zkusim postavit XL Sluneční elektrárnu, ale moc si od toho neslibuju...
A taky mi najednou přestalo jít zapnout UT. Mám všechno (3x 25MJ štít, skokový pohon a min. level 8 ) ale stejně to nejde. Předtim mi to fungovalo...

Jsou tam nějaký křemíkový doly, tak tam zkusim postavit XL Sluneční elektrárnu, ale moc si od toho neslibuju...

A taky mi najednou přestalo jít zapnout UT. Mám všechno (3x 25MJ štít, skokový pohon a min. level 8 ) ale stejně to nejde. Předtim mi to fungovalo...
-
Mě stoupla najednou reputace u Paranidů až když jsem daroval 70 000 000 cr. Furt se to drželo dole a pak najednou to vylítlo a přeskočilo to několik stupňů reputace.
Zatím máš malou reputaci u Paranidů, aby tě pustili dál do svých sektorů. Obchoduj, nebo v těch krajních sektorech likviduj piráty, to ti určitě zvedne reputaci.
Zatím máš malou reputaci u Paranidů, aby tě pustili dál do svých sektorů. Obchoduj, nebo v těch krajních sektorech likviduj piráty, to ti určitě zvedne reputaci.
-