Rád bych se zeptal na možnosti co dělat s "cestujícími"nebo"otroky"pokud zachráníte nějakého toho trosečníka ve skafandru."Otroci"jdou prodat na pirátské stanici ale co s "cestujícími"???Nejdou nějak předělat na AI do databáze jako se to děje pokud zachraňujete někoho ze záchranné kapsle??
Předem díky za odpověď
cestující
Moderator: DJ Die
-
-
-
Hodněkrát sem sebral spoustu věcí které se ve hře snad ani nevyskytují, opravářský laser, kontejner(jenom kontejner bez nějakýho popisu), cestující, atp. Věci co nešli nikde prodat a jenom zabírali prostor sem nacpal do ukořistěný lodě a loď prodal (trošku to zvedlo i cenu ale jinak z toho žádnej užitek není)
-
Jo to mě taky napadlo s tím prodejem lodi do které je nacpu:-),nicméně jsem zjistil že existuje script,který cestující změní na otroky,které lze normálně prodat na pirátské základně....takže vyřešenosedaromi wrote:Hodněkrát sem sebral spoustu věcí které se ve hře snad ani nevyskytují, opravářský laser, kontejner(jenom kontejner bez nějakýho popisu), cestující, atp. Věci co nešli nikde prodat a jenom zabírali prostor sem nacpal do ukořistěný lodě a loď prodal (trošku to zvedlo i cenu ale jinak z toho žádnej užitek není)

-
Mám ještě dotaz jiného typu,ale nechci kvůli němu zakládat další topic,tak to dám sem.Jedná se mi o statistiku ve hře.Existuje způsob/script jak získat nějakou podrobnější statistiku třeba u UT-myslím tím kolik sektorů navštívil,jaké zboží nejvíce obchoduje,kolik vydělal cr a na čem atd.Věděl by někdo??
-
co se zajatejma pirátama?
Co se zajatejma pirátama? Konkrétně hraju X3TC ale jistě to zajímá i ostatní verzaře... přišel na to někdo? Daj se umístit někam do Báně? Zábíjet je trochu nelidský 

-
Zabít, pustit alebo zotrocit a prodat, alebo je skript http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=256012 ... urobi z nich marinaky.