Přínos X3 v praktickém životě..

Moderator: DJ Die

Fox Trader
x3

Přínos X3 v praktickém životě..

Post by Fox Trader »

Zdravím, nevím jak u vás, ale já jsem si všiml, že ty hodiny/dny/.. u joysticku při X3 mi vylepšily prostorový odhad při řízení auta. :x3: Jak se se jednou naučíte vyhnout pirátské M4 na své vylepšené Mamba Raider v rychlosti 250 /jednotky už nevím :oops: / tak vám ani přažská doprava nedělá takovou hlavu! :D /klepu na dřevo :wink: / Ale vážně, je to přínos. A co vy ostatní?
souky

Post by souky »

mno u mě by to byl problém já takovýhle malý zmetkny srážim:-D
Marien
x3tc

Post by Marien »

ááááno, tak také jsem zaznamenal nepatrný rozdíl v mém myšlení...dřív jsem myslel na ženy, pak na milování, na problémy v práci a znovu na ženy...teď tak nějak mi nezbývá na to čas páč kudy chodím tudy přemýšlím, kde postavit tu fabriku, jak vytřískat na Teladech co nejvíc kreditů, jak v co nejkratším čase rozšalovat Xenonskou flotilu nebo jak vylepšit svou loď aby byla ještě více postrachem vesmíru, kdekoli se vyloupne z podprostoru...

Tomu říkám krize středního věku...
First Elite2 Frontier on Amiga, now X3 on i5-3.4GHz, 8GB DDR3 1600, 1TB Seagate HDD with SSD, Ati HD6870 1GB, Samsung 24" 1920x1080
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

Marien wrote:ááááno, tak také jsem zaznamenal nepatrný rozdíl v mém myšlení...dřív jsem myslel na ženy, pak na milování, na problémy v práci a znovu na ženy...teď tak nějak mi nezbývá na to čas páč kudy chodím tudy přemýšlím, kde postavit tu fabriku, jak vytřískat na Teladech co nejvíc kreditů, jak v co nejkratším čase rozšalovat Xenonskou flotilu nebo jak vylepšit svou loď aby byla ještě více postrachem vesmíru, kdekoli se vyloupne z podprostoru...

Tomu říkám krize středního věku...

Jo, manželka se mi občas taky stěžuje, že na ni v posteli používám úchop jako na joystick, a vyzvídá, kdo je ta mamba, co o ní mluvím ze spaní... :)
syk

Post by syk »

muhuhuahahahahah
fox trader: tak tohle bylo opravdu vtipny...
:thumb_up:
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Berkys
x4

Post by Berkys »

Ja zase zacinam rozdelovat zeny do kategorii podle trid lodi... vcera sem potkal poradnou M2 :twisted:
Marien
x3tc

Post by Marien »

Berkys wrote:Ja zase zacinam rozdelovat zeny do kategorii podle trid lodi... vcera sem potkal poradnou M2 :twisted:
Ty jo, a co teprve takova M2 s pořádně vyvinutýma Kyonovýma emitorama...
First Elite2 Frontier on Amiga, now X3 on i5-3.4GHz, 8GB DDR3 1600, 1TB Seagate HDD with SSD, Ati HD6870 1GB, Samsung 24" 1920x1080
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

Marien wrote:
Berkys wrote:Ja zase zacinam rozdelovat zeny do kategorii podle trid lodi... vcera sem potkal poradnou M2 :twisted:
Ty jo, a co teprve takova M2 s pořádně vyvinutýma Kyonovýma emitorama...

No, řekl bych, že na tu budeš potřebovat pořádné vybrační zařízení na joysticku. :wink: Holt hardware je hardware.. To my hráči X3 víme, že?! :pirat:

PS: To jsme už jako v té reklamě na mobilního operátora.. :oops:

Return to “Česky / Czech X-Forum”