Ankieta ma za zadanie sprobowanie okreslenia ilu chetnych by sie znalazlo - na zakup online gdzies poza granicami polski tejze wersji w angielskim wydaniu. Kilka osob jest chetnych. Zakladamy ze przy wiekszej ilosci jakis rabacik by nam dali. Bo prawde piszac, czekac az sie znajdzie polski wydawca - mozemy dluuugo. Wiec po zakupie... klawiatury w dlon i za spolszczenie sie wezmiemy.
Wiec sie okreslac
/Edit. Ankieta ma termin przydatnosci do spozycia 21 dni.
/Edit 2. Osobe chetne - niech sie wypowiedza. Wiadomo potem bedzie z kim trzeba sie dogadywac odnosnie zakupu
Last edited by Deady on Thu, 1. May 08, 13:11, edited 3 times in total.
Ja również jestem za. Zbierzmy się do kupy, złóżmy zamówienie zbiorcze, może rabat jakiś wyszarpiemy.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ. [ external image ]
Zagłosowałem na "nie wiem", grę będę chciał mieć, jeśli będzie tego warta . Stałem się wybredny, wymagam produktu wyrastającego ponad przeciętność, nie klona XTM .
Wstepnie jestem za, aczkolwiek bywam na wyspie i byc moze kupie sobie TC juz na miejscu.
Pewnie pierwsze wersje moga byc zabugowane i bedziemy musiali czekac z roczek na jakies solidny patch, choc mam nadzieje ze ego podejdzie do sprawy fachowo i nie popelni takiej ilosci bledow jaka miala miejsce w pierwszym wydaniu x3.
Jak znam zycie to topware zastapi oryginalny voice acting na polski. Juz sobie to wyobrazam: "Jestesmy atakowani przez piratow, lepiej wymysl cos szybko" (wypowiedziane w sztuczny sposob)
Elite Dangerous|I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee We want the Boron back!
No.. nie wiem czy to "tw" (celowo z malej litery - w moich oczach stracilo wszelkie znamiona aby pisac z wielkiej - na szacunek trza se zasluzyc) bedzie chcialo spolszczyc do tego stopnia by bawic sie w spolszczenie nawet glosow.
Pic polega na tym, ze TC bedzie mozna tlumaczyc (zanim wyjdzie). Jesli sie okaze - ze iles tam osob chcacych kupic wersje Eng w necie - bedzie iloscia dajaca jakas znizke - to czemu by nie Majac na uwadze ze spolszczenie juz bedzie. Do wydania.. dobrych kilka miesiecy. Wiec bez dwoch zdan spolszczenie (tekstow) bedzie zrobione.