X2 - další začátečník v nouzi :-)

Moderator: DJ Die

s.Merlin

X2 - další začátečník v nouzi :-)

Post by s.Merlin »

Zdravím. Vím že tady takových dotazů jako budu mít já bude plno, ale nemůžu najít přesně to co potřebuju. Mám verzi hry 1.4 s bonuspackem a jsem před úkolem, kde mám koupit skokový pohoh, koupit lod třidy m4 a zaletět za bretem. Chci si rozjet dobrou ekonomiku ale :

Kde mám sehnat pilota pro své transportéry. Už jsem koupil obchodní řídící software č.1,2,3, speciální obchodní soft ale pořád jsem jako pilot já
a pilot k nenalezení. Kde potom zjistím level toho pilota?

Kde najdu svůj rank ?

Předem díky

pokud by se mi nějaký zkušený hráč ozval přímo na ICQ, byl bych moc rád 212-736-315
StandaJunior

Post by StandaJunior »

takže zaprvé všechno cos tady napsal za otázky jsou popsaný v manuálu
zadruhé víš že na tomhle fóru existuje funkce hledat možná je to pro tebe novinka ale zkus nějaký příspěvky prohledat a tam snad najdeš svoje odpovědi nebo vezmi svoje ''originální'' cédo a hned v kořenovým adresáři by to měl bejt manuál a v něm je taky funkce hledání tak to skus prolistovat taky tam ;-)
Moonman
x3

Post by Moonman »

Chápu, že je problém najít to co právě hledáš v takovém množství dat. Takže malá nápověda hledej v horní sekci, kde jsou pevné topicky:Začátečník-otázky a rady. A strana 7 a 8 :wink:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

StandaJunior wrote:vezmi svoje ''originální'' cédo
ale no tak sam jsi mel problemy s tim prokazat pravost CD(coz jsi pokud vim do ted neudelal) tak nebuzeruj ostatni :P X2CZ stejne nema registracni klic...
Last edited by DJ Die on Sun, 11. Nov 07, 17:26, edited 1 time in total.
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
StandaJunior

Post by StandaJunior »

hele já tady nechcu udělat flame bitku !!
s.Merlin

Post by s.Merlin »

Asi po 6ti hodinách serfování po tomhle foru jsem našel skoro všechny odpovědi na mé otázky ale jedno pořád nemůžu pochopit. Můžete mi tady prosím někdo podrobně vysvětlit, jak to mám udělat aby se mi mezi továrnami převáželo zboží zdarma ? Aby moje transportéry nakupovaly jenom moje zboži z mých továren ale aby některé továrny prodávaly zboží všem ostatním. Předem díky
Moonman
x3

Post by Moonman »

No někde to tu bylo také řešeno. A pokud se nepletu tak to nejde. Musíš to dělat ručně. Snad to umí nějaký skript :?: Ale zda existuje něco takového pro X2 to opravdu netuším.
s.Merlin

Post by s.Merlin »

A nějaká finta jak to udělat abych se o to nemusel přád starat ? Neumím si představit žebych měl třeba 30 továren v jednom sektoru a pořád seděl u nich a posílal transportéry
Moonman
x3

Post by Moonman »

Bohužel v X2 můžeš akorát stanici přiřadit transportéry a jednotlivé položky rozdělit mezi ně. A to dát jim nejlepší nákup a nejlepší prodej a zkus jim cestování omezit na jeden skok branou. pak ti možná budou zásobovat jen stanice v daném sektoru. A samozřejmě bude záležet na ceně za kterou určíš nákup či prodej ve stanici. V X3 se to dá ošetřit tak, že je jednoduše spojíš do komplexu. A tím ti odpadá problém se zásobováním.
s.Merlin

Post by s.Merlin »

Ok.. díky. Ještě jeden dotaz. Vyplatí se se spoštět automatické nastavování ceny u továren ? A jak to přesně funguje
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

funguje to tak ze cim vic je tam produktu tim mensi je cena aby se to udalo a naopak(podobne jako u NPC tovaren) ja bych to nedoporucil muzes na tom dost prodelat jen si tam hod min cenu za jakou chces prodavat a par obchodniku at prodavaji za max cenu
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
s.Merlin

Post by s.Merlin »

Zdravím. Toš zase otázečka.
Máte někdo nějakou dobrou strategii jak si v x2 dobře propojit továrny, nebo je nejlepší mít na každé zboží zvlášt transportera a dát mu nakoupit za nejlepší cenu

A druhy:
Mám 2 Novy jako wingmany. Už mi hodně krát pomohli. Dostávají za boj zkušeností třeba jako obchodníci?
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

s.Merlin wrote:Zdravím. Toš zase otázečka.
Máte někdo nějakou dobrou strategii jak si v x2 dobře propojit továrny
V X2 propojovat továrny nelze. :wink:
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
s.Merlin

Post by s.Merlin »

No to mi je jasné, ale nějaké nastavení obchodníku které třeba ještě neznám aby zásobovali jenom moje továrny z mých.

Třeba příklad. Mám továrnu na rudu, a elektrárnu, chci aby jeden transporter z továrny na rudu vozil energii jenom z mojí elektrárny a druhý prodával rudu do vzdálenosti 2 skoků aniž by ten první transporter co vozí energetické články nejezdil pro další do jichných sektorů kde jsou třeba za 9 kr.

Return to “Česky / Czech X-Forum”