Jak zjistim jaký mise jsem už udělal ?
Moderator: DJ Die
-
Jak zjistim jaký mise jsem už udělal ?
Jak zjistim jaký mise jsem už udělal ? Hraju po dlouhej době a nevim jak jsem daleko
-
Re: Jak zjistim jaký mise jsem už udělal ?
Tady je návod.Eskymak wrote:Jak zjistim jaký mise jsem už udělal ? Hraju po dlouhej době a nevim jak jsem daleko
http://doupe.cz/Text/Ar.asp?ARI=113037
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
-
hm ale nevim co už jsem z toho návodu udělal
Když jsem přistál na nějakej stanici přišla mi zpráva lže se mam dostavit do loděnice v sektoru Hranice království, no a tam mi řekli že v sektoru Rolkův osud našli zdroj nezmámého záření z asterojdů a že je mam proskenovat, potom zpět do loděnice a tam mě pošlou do splitské a paranidské loděnice odevzdat plány, ale já do té paranidské nemůžu tak chci právě vědět jak jsem daleko abych si u nich mohl zvýšit oblíbenost nějakou misí
Když jsem přistál na nějakej stanici přišla mi zpráva lže se mam dostavit do loděnice v sektoru Hranice království, no a tam mi řekli že v sektoru Rolkův osud našli zdroj nezmámého záření z asterojdů a že je mam proskenovat, potom zpět do loděnice a tam mě pošlou do splitské a paranidské loděnice odevzdat plány, ale já do té paranidské nemůžu tak chci právě vědět jak jsem daleko abych si u nich mohl zvýšit oblíbenost nějakou misí
-
To už je mise pro Balas Gi, se podívej do toho návodu, ty mise snad poznáš který si dělal. Estli sem tě dobře pochopil, tak si proskenoval ten Yaki asteroid, další mise je find the girl nebo tak nějak.Eskymak wrote:hm ale nevim co už jsem z toho návodu udělal
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
-
-
Prohlídni si si log, čas od času se ten co ti zadával misi připomene kam máš letětEskymak wrote:ne ne ta mise to neni je to jiný bez jakýhokoli střílení atd jen proskenovat odevzdat plány a dál nevim....