Czy ktoś na naszym forum ma aktualnie poziom devnetu wyższy niż 1?
A jeśli tak to jaki - 3, 5?
Sprawdzam stan poziomów dostępu wśród naszych użytkowników .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Rzeczywiście, kiedyś wpisałem to, co trzeba do profilu, żeby mi przydzieliło poziom, choć do niczego się to, jak dotąd, nie przydało. Czyli User-Level 3.
MikeS - jak w profilu podasz na dole dodatkowe dane, to będzie "trójka". Bez tego, jeśli się nie mylę, to "jedynka".
Mam 3, zastanawiałem się swojego czasu nad podpisaniem umowy o 5, ale wiem że raczej nie będę miał czasu na programowanie.
Zresztą patrząc na X3 - niezbyt podoba mi się kierunek w jakim idzie X, dlatego skupiłem swoją uwage na infinity
Hmm, pytam nie bez powodu. Aby testować nowe dodatki, jak patche czy skrypty, trzeba mieć w Ego poziom 5+. Naszej grupce brakuje takich testerów, więc polskiej wersji tych dodatków nie ma komu testować. Ja nie mam na testy czasu. Tłumaczenia i tak mi go dużo zabierają .
Jakby ktoś chciał być beta-testerem niech wypełni i wyśle NDA do Ego. Procedura przyznawania wyższych poziomów i tak nie trwa 10 minut, tylko miesiąc i dłużej, jest czas na zweryfikowanie wszystkich za i przeciw .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.