Mani, właśnie że uroki Athlona XP 2400

. Też zainwestowałem onegdaj, tyle że w dmuchawę CoolerMaster, bo standardowy wentylator procka nie wyrabiał w upał, a poza tym nie miał ręcznej regulacji prędkości obrotowej gałką z tyłu kompa, jak ma dmuchawa

. Dmuchawa daje sobie świetnie radę ale niestety jest głośna
Ja też mówię gorącu NIE i niech spada na drzewo

. Ten efekt cieplarniany stał się już faktem. Jeśli mamy ponad 30 w cieniu w maju to co to będzie np. w czerwcu-lipcu

. My młodzi jeszcze to przetrzymamy, ale starsi, nasi rodzice, dziadkowie, ich to najbardziej dotknie. Właśnie moja babcia zasłabła wczoraj w dusznej izbie we wsi pod Sandomierzem. Mieli tam właśnie jakieś 32 st. w cieniu.
Kurczę, co roku świat coraz bardziej się gotuje. A możni tego świata, w swych klimatyzowanych biurach, rezydencjach i limuzynach, zapominają o losie maluczkich, którym gotują okropny los w przyszłości. Jeszcze czeka nas los jaki opisali scenarzyści filmu
"Nieśmiertelny II: Nowe życie" 
.
A ja drżę na myśl, że dziś w ten upał, muszę zakładać portki i kurtkę ze skóry albo cordury i pędzić na umówione spotkanie na motocyklu

. Wiem, że się ugotuję, bo bez ubrań z ochraniaczami nie wyjadę ze względu na bezpieczeństwo. Fajnie jest jeździć motocyklem, ale jak jest upał, to nie lepiej nam niż kierowcom zamkniętym w stalowych puszkach

.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.