Tak tu mám menší update z událostí v dobytých sektorech.
Po dobytí se do několika hodin začnou v sektoru objevovat nové stanice všech ras, všech druhů kromě eq.docků a loděnic.
Ze začátku jsem byl zklamán,že jich je málo, ale ted už jich je v některých případech i třikrát víc než v okolních sektorech. Např.:
Split Fire - 15 stanic
Farnham"s Legend - 16 stanic
Xenon Sector 347 - 10 stanic
Ve Split Fire je jeden háček, a to blízkost stanice k planetě... ono totiž už tam asi 5 stanic shořelo v atmosféře

což mě moc mrzí a nevim co proti tomu dělat. Jediný je, že tam nelítam a štíty jim nejdou dolu, ale to mrzí snad ještě víc
Ve Farnhams Legend jsem dokonce mohl nechat stanici Dona Maraniho "Marauder", která mi tam slouží jako předsunutej shipyard,ale umí jen opravovat lodě. A taky sou tam občas hustý BBS mise
Xenon Sector 347 je zatím poslední dobytý. Zajímavý je, že se stanice spawnujou hlavně u bran. A taky je HODNĚ zajímavý, že se tam objevil Ore Mine, přestože tam nebyl jedinej asteroid
No další na řadě je pirátskej Hatikvah's Faith a Xenon Sector 472. To jsou takový kritický sektory u argonskejch hranic.
Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::