Jak się pewnie domyślacie ja zacznę:
Tam mnie już nie uświadczycie:
* Forum Natural Selection - pierwsze forum, na jakim się udzielałem. Zyskałem tam swojego 'codziennego' nicka Ghostek, chociaż avka 'zdobyłem' gdzieś indziej - już nawet nie pamiętam. Aktualny status: na emeryturze, lata minęły, odkąd ostatnio się tam udzialałem.
* Forum tibia.pl - o tym to akurat wolałbym zapomnieć, ale dla porządku wspomnę. Nie podam za to nicka jakiego tam miałem ani linka do tego forum, cobyście mnie za szybko tam nie znaleźli

* Forum Losux'a - w sumie sam nie wiem czemu, ale miałem tam nicka Ghost, a w avku zamiast mruczka przewijały się droidy z SW (był tam na pewno zwykły battle droid i Generał Grievous, nie pamiętam czy coś jeszcze). Eh, szkoda, że padło, mam naprawdę ciepłe wspomnienia z niego (dzisiaj już takich for nie robią

A tu się udzielam w miarę regularnie:
* Forum 4programmers - nick i avek - standard - 'Ghostek' w nicku i mruczący avatear. Tu się udzielam bardzo regularnie, szczególnie odkąd skończyły im się problemy z serwerem.
* Forum Garry's Moda - nick i avek - standard. Jest to jak na razie jedyne obcojęzyczne na którym się udzielam (co ciekawe, mimo że nie jestem angolem to jeszcze ani razu nie dostałem tam minusa do 'smartness')
* http://www.cdaction.pl/agora/index.php Ostatnio często się udzielam, szczególnie odkąd mam prenumeratę tej gaz... czasopisma

Było jeszcze pare for na których zdarzało mi się wypowiadać, ale byłem tam postacią na tyle epizodyczną, że i tak pewno nikt mnie stamtąd nie pamięta.
Poza nickiem i avkiem moim znakiem rozpoznawczym jest, jak pewnie widzicie, nadużywanie emotki ';)' (która w tym poście wystąpiła w takim natężeniu że o mało osiągnęłyby masę krytyczną