"Ludzkie dzieci" - film w kinie

Dyskusja na tematy nie powiązane z x-grami

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sauron11
x3tc

"Ludzkie dzieci" - film w kinie

Post by Sauron11 »

Oglądał ktoś może ten film? :)
Recenzje są pochlebne, pomysł na fabułę ciekawy, a akcja przedstawiona ponoć jako lekkie sci-fi, tzn. niezbyt efekciarskie ale dla miłośników gatunku.
Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o sam film, bo nie jest jakoś specjalnie szeroko reklamowany ani znany, choć podobno na podstawie jakiejś powieści. Przyciąga mnie postać odtwórcy głównej roli czyli Clive Owen i to właściwie jedynie dlatego, że pamiętam go z filmowej gry Privateer 2 - The Darkening, gdzie świetnie zagrał nieco zblazowanego Lva Arrisa.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Hmm ja mialem na niego isc, ale w koncu wybralem Cassino Royale, na ktore ide w ten weekend :).

Ja takze czytalem pochlebne recenzje i chetnie bym sie na niego wybral, ale juz ten weekend mam zajety. Moze w przyszly? Jezeli jeszcze bedzie lecial w kinie.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
flymar
x4

Post by flymar »

Nic nie wiem o filmie ale Clive Owen to dla mnie największy sztywniak Hollywoodu. Gość gra w każdym filmie i-den-ty-cznie, czy gangstera, czy średniowiecznego króla, czy lekarza bez granic...
O$$I
x2

Post by O$$I »

Ja byłem na nim, przyszłość jest tam realistyczna (chodzi o imigrantów i wzrost samobójstw). Hmmm ogólnie wątek taki sobie... przypadkowy facet zostaje wciągniety w bardzo ważna sprawe i próbuje uratować ludzką rase pomagając dziewczynie która jest wciąży.
Jedyne co mi sie podobało to właśnie ta realistyczna przyszłość (no oprócz tego ze dzieci sie nie rodzą), i fajna praca kamerą, w niektórych momentach przypomina to sceny z gier komputerowych.
Jak ktoś ma czas to może sobie obejrzec ten film ale nie jest to rewelacja.

Return to “Polskie / Polish Off Topic”