Jak na Khaki v Omycron Lyrae po získání černé skřínky od Kyla Brennanaa co bude dál.
Moderator: DJ Die
-
Jak na Khaki v Omycron Lyrae po získání černé skřínky od Kyla Brennanaa co bude dál.
Víte jak zachránit Omicron Lyrae před zničením bitevní M0 Khaku kde je vězněn Kyle Brennan ? Já to vím. Musíte mít jednu bitevní loď, nejlépe Odysseus vybavenou jak photonopvými lasery tak Gama schock Wave. Přiletíte k M0 Khaků útočíte až dostanete pokyn zabránit směrování Khaků na planetu. To docílíte tím, že přesednete na svoji lodičku M3 a přiletéte přímo do prostoru kde je vidět laser M0 Khaka. Uvidíte jak schránky s Debris, tak později zaměřovací zařízení laseru. To musíte zaclonit vlastním" tělem" první útok Khaků je zmařen. Pak je třeba z použití Gama Schock Wawe zničit vypuštěné schránky s debris. Nastane druhý útok, kdy opět musíte zaclonit zaměřovač a doporučuji navázat kontak se svojí bitevní lodí MI a k zaměřovači se dostt na vizuálním základě. Zacloníte a v okamžiku výstřelu laseru musíte stisknout D ( dokink computer) a jste z toho veňku jinak zbytečně zahynete. Život z vás položí Bret, který vletí do M0 a výbuchem své lodi zničí reaktor. No a pak pokračujete v testamentu, což je zajímavé. Nyní navštěvuji sektory Khaků a to především Odysseem neboť ostatní lodě včetně Titana jsou prakticky neupotřebitelné v boji jk s Khaky tak s MI Xenonů. je nutné vyhldit v Brennns Triumph všechny n ežadoucí elementy a založit jak svoji Trader stanici - nejlépe Teladi a výzbroní a tíém i parkovcí dok pro corvety -nejlépe Osspree. Zavřít solární továrny a Crystal Fab, pěstovat Soja Husk a Soja beans a Husk prodávat, dále Sunraise oil a munici včetně Teladi drog - kupují je Paranidé. Prodávám také Nvidium a to od vás kupují zejména Slipťáci kteří je dodávají do Anarchy portu kde je dobré počkat na jejich soustředění a pak je i s Anarchy portem roztřílet bez ztráty procent - jsou to ostatně zmetkové( že by jeden s autorů hry byl německý nacionalista co se týká zpodobnění povahových rysů Splitů a kriminálního nadřazeného chování a arogance Argonských žen jako nadřazenmé rasy?) Jinak v sektorech Khaků se setkáte s nalezením naváděcích systémů známých s X Tenzion a Gold - zatím nejsou k uplatnění. Oldřich Lachout ( XTreme)
Ahoj mlaďasové.

Oldřich Lachout
-
Je pravda, že mise v Omicron Lyrae je nejméně zábavná a nejvíce frustrující v celé hře. Zkoušel jsem to asi 10x a zatím se mi nepodařilo včas podruhé zaclonit zaměřovače Khaak M0.
Zkoušel jsem to s Novou, ale ta je velká. Takže zacláním s Pegasem (Paranid M6) a schránky likviduju pomocí B PSG na mém Ospreyi.
Zkoušel jsem to s Novou, ale ta je velká. Takže zacláním s Pegasem (Paranid M6) a schránky likviduju pomocí B PSG na mém Ospreyi.
-
- Moderator (České)
-
Tak už jsem tu misi udělal. A taky jsem si koupil u Gonerů "životní pojištění" (uložení misí kdekoli ve vesmíru).
Dokonce se mi v dalších bojích podařilo získat Khaak M3 i se dvěma B Kyonama.
Čili původní otázka je dle mého špatně položená. Odpověď by byla:
Ano, tento postup se jeví jediným správným (potvrzují to všechny diskuze na Inetu).
Ne, s Khaaky jsem bojoval s Titanem, Ospreyem, Novou a s letkou tří, mých vlastních Khaak M3 plně vyzbrojených (3x25 MW, 3x B Kyon).
Dokonce se mi v dalších bojích podařilo získat Khaak M3 i se dvěma B Kyonama.
Čili původní otázka je dle mého špatně položená. Odpověď by byla:
Ano, tento postup se jeví jediným správným (potvrzují to všechny diskuze na Inetu).
Ne, s Khaaky jsem bojoval s Titanem, Ospreyem, Novou a s letkou tří, mých vlastních Khaak M3 plně vyzbrojených (3x25 MW, 3x B Kyon).
-
-
- Moderator (České)
-
-
- Moderator (České)
-
-
- Moderator (České)
-
-
Cituji z cz prekladu bonuspacku 1.04.01:" Plugin -Najatá dělostřelecká posádka- je pokročilý bojový skript pro věže, jenž simuluje přidání živého personálu na vaše lodě. Přidává nové lodní vylepšení zvané -Zbraňový systém AEGIS- a celkem čtyři nové příkazy pro boj a podporu boje."
Napr. prikaz "maximalizovat korist" vede k tomu, ze posadka ve vezich strili slabsimi zbranemi, snizuje kadenci palby apod., tj. cil se ma v konecnem dusledku vzdat a nebyt znicen...
Napr. prikaz "maximalizovat korist" vede k tomu, ze posadka ve vezich strili slabsimi zbranemi, snizuje kadenci palby apod., tj. cil se ma v konecnem dusledku vzdat a nebyt znicen...

Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
-
-
To je velice jednoduche...Stahnes si ho ze stranek hypermaxu a pak ho nainstalujes...Mas prece cz verzi, ktera nejde zaregistrovat... 

Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
-
-
-
-
StandaJunior wrote:Jo tak díky ! Mockrát
a byla tady položena otázka ode mě Cituji: ctěl bych se podívat do dalších unknown enemy sectorů ale mám pořád přístupnej jen ten jeden dají se někde sehnat souřadnice ?
musíš si udělat hoooodně velkej level na fight a třeba u argonů ten nejlepší rank, pak v kom. systému najdeš ,,data o souřadnicích khaackých sektorů" nebo tak něco, dáš že chceš nahrát data a voila - máš to
-
-