Chcialem jeszcze spytac - nie wiecie gdzie mozna w Polsce u nas kupic oryginal X:BTF, bo dystrybutor zmienil juz 4 razy nazwe i lokacje, a w sklepach nigdzie nie widzialem.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Lizzie_cute girl wrote:
EDIT: If you can't understand english don't worry...
That was SHEscreemer1 wrote:Don't worry ... I have done B2 level English class, so I am intermediate ESL student
A rzucam sie na X:BTF bo chce miec cala serieNa Reunion tez sie rzuce, jak bede mial nagly przyplyw gotowki. Na razie pod Reuniona karte graficzna kupilem (Radeon X1600) Haha, ciekawe ze ten ktos zna jezyk polski, bo przeciez moj post jakos przeczytal.
A zwę się Mario vel RosusLizzie_cute girl wrote:...I know few languages...
Zaczynam traktować te wtręty jakoAlter-Rosus wrote:Liz ma mój zakaz wchodzenia tutaj.
Za to ja pozwole sobie obrażać tych co jej podpadli (jak to kiedyś kajtek zrobił)
dobra pilota można mieć w ładowni kiedy się wlatuje do różnych stacji tyle tylko że trzeba uważać na patrole skanujące statki a podzymywanie życia trzeba mieć obowiązkowoDRACOOL wrote:pilota po zestrzeleniu można "przejąć" tak samo jak każdy inny ładunek...jest on coś wart u piratów dla przykladu...nie wiem czy mając go w ładowni można wlatywać do normalnych stacji...nie pamiętam, nie pamiętam też ,czy trzeba mieś system podtrzymania życia w łądowni.