Odszedł do lepszego świata...
Ale pozostali z nami Trurl, Klapaucjusz i wielu, wielu innych
Niech spoczywa w pokoju!
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown... Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć )
Lubiłem jego książki, choć przeczytałem tylko kilka, i taki zbiór opowiadań, przesiany gdzieś, z których jedno do dziś tkwi gdzieś u mnie w głowie.
Na każdego przychodzi czas. Niech spoczywa w pokoju.
Łączę się z wami w żalu po odejściu tego wspaniałego pisarza SF
To jego twórczość po części sprawiła, że jestem tu z wami... Gdyby nie pilot Pirx, Dzienniki Gwiazdowe i inne opowiadania Lema, pewnie nie przemierzałbym teraz wszechświata X...
Astronauci byli jedna z pierwszych ksiazek ktore zaczalem czytac. Choc na poczatku tylko sam wstep - opis katastrofy w Podkamiennej Tunguskiej na Syberii. Czytalem to naprawde wiele razy - choc cala ksiazke przeczytalem dopiero dobrych kilka lat pozniej i... zrobila na mnie iscie piorunujace wrazenie !
Jego tworczosc kreowala moj umysl od najmlodszych lat. Ze jeszcze wymienie Bajki Robotow ktore mnie zainspirowaly do napisania wlasnego opowiadania (jeszcze w podstawowce) - jedynego napisanego z wlasnej, nieprzymuszonej woli.
Szkoda, ze nie dane mi bylo tego powiedziec twarza w twarz - dziekuje.
No tak. Pilota Pirxa chyba kazdy zna chocby ze slyszenia. Wiem ze byl swego czasu film o nim. (pirxie) mam nadzieje kiedys uda mi sie go zdobyc.
Szkoda, wielka szkoda ze poszedl do Abrahama czy innych na piwo.