OT: Mały epizod z życia na mojej uliczce

Dyskusja na tematy nie powiązane z x-grami

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Apokalipsa
x2

OT: Mały epizod z życia na mojej uliczce

Post by Apokalipsa »

mieszkam przy malej uliczce w mieście i tuz przy niej jest miedzy innymi jedna z 2 przychodni miejskich

władze miasta nieoficjalnie powiedziały ze skoro jest tu przychodnia prywatna a także same domki jednorodzinne i blok jeden wiec wychodzą z założenia ze to chyba nasz problem aby droga była w dobrym stanie

są wielgachne dziury w drodze i nikogo to nie obchodzi a właśnie teraz był ciekawy epizod

samochód ciężarowy utknął w jednej z dziur i o własnych siłach nie mógł wyjechać aż straż pożarna go wyciągała jednym ze swoich ciężkich wozów bojowych ];-)

(nie dane mi było zrobić zdjęcia / ktoś postawił niedaleko jakiegoś starego golfa, który zasłaniał akurat linę holownicza eszzz)

hahaha

na marginesie niech się jakąś mama z dzieckiem na ręku albo wręcz noworodkiem poślizgnie i go sobą zgniecie ciekawe kto będzie za to odpowiadał ];-) (w tej przychodni są robione szczepienia małym dzieciom i chyba noworodkom)
Last edited by Apokalipsa on Fri, 10. Mar 06, 11:51, edited 1 time in total.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

A jak to się ma do X2 lub X3...? ;) Dodaj 'OT' do tematu. :P
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Apokalipsa
x2

Post by Apokalipsa »

ups fakt

Post by Deleted User »

LOL, to tylko pokazuje jakosc polskich wladz co to sobie "radzom ze wszystkimi problemami". Taka wladze to ja mam w ***** (chyba bez przeproszenia) .
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Apokalipsa, już myślałem że zakońćzę dzień bez upomnień a tu proszę i trafiło na Ciebie. :twisted:
Niepotrzebnie zakładasz nowy wątek by opisac coś co już opisałeś tylko inaczej (sprawa z przychodnią w tle) w wątku zresztą także przez Ciebie założonym:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... highlight=

Kontynuuj w tamtym miejscu, ten wątek zamykam.
Pozdrawiam.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish Off Topic”