X Rebirth
Moderator: DJ Die
-
Príbeh dorazený.
Plutarch mám na -17, je nejaká možnosť dostať ho na 0? Nedá sa tam kúpiť nejaký hack čo to za značnú sumu zníži?
Plutarch mám na -17, je nejaká možnosť dostať ho na 0? Nedá sa tam kúpiť nejaký hack čo to za značnú sumu zníži?
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
-
Kúpiť nie, ale dá sa cez misie.solxiger wrote:Príbeh dorazený.
-17 sa celkom rýchlo opraví - sprav zopár bojových misii (snaž sa za každú cenu strielať nepriateľov čo najbližšie ku staniciam PMC.
Pol roka dozadu som tiež dokončil príbeh a skončil som na -20 s PMC, pár hodín som robil bojové misie v Albione a mal som +10.
Išlo to veľmi pomaly, kým som sa nedostal k -18: potom už stačila jedna misia.
-
-
Nemáme žiadne info o update na X3.
Vieme len to, že to budú komunitné módy, implementované to originálnej hry.
A ešte nieje na 100% isté že naozaj bude patch na X3.
Pokiaľ viem, práca na novom X3 update nemá nijak zasiahnuť do XR, lebo na tom bude pracovať len zopár vyčlenených ľudí - ak vôbec niečo spravia.
Egosoft pracuje momentálne hlavne na vylepšovaní enginu X Rebirth, už sa pripravujú na X4 (ktoré bude, samozrejme, bežať na Rebirth engine).
Pracujú na možnosti osobne pilotovať všetky lode - to je jasné, už to povedal CBJ.
Okrem toho povedali, že je veľmi pravdepodobné, že ešte vydajú nejakú expanziu(expanzie) na Rebirth.
Tiež povedali že úpravy X Rebirth enginu sa nemusia prejaviť priamo v XR, ale až v nasledujúcej hre.
Vieme len to, že to budú komunitné módy, implementované to originálnej hry.
A ešte nieje na 100% isté že naozaj bude patch na X3.
Pokiaľ viem, práca na novom X3 update nemá nijak zasiahnuť do XR, lebo na tom bude pracovať len zopár vyčlenených ľudí - ak vôbec niečo spravia.
Egosoft pracuje momentálne hlavne na vylepšovaní enginu X Rebirth, už sa pripravujú na X4 (ktoré bude, samozrejme, bežať na Rebirth engine).
Pracujú na možnosti osobne pilotovať všetky lode - to je jasné, už to povedal CBJ.
Okrem toho povedali, že je veľmi pravdepodobné, že ešte vydajú nejakú expanziu(expanzie) na Rebirth.
Tiež povedali že úpravy X Rebirth enginu sa nemusia prejaviť priamo v XR, ale až v nasledujúcej hre.
-
já bych uvítal nějaký rozšíření X:R v podobě datadisku jako byl X3:AP. Tam by mohli přidat nové galaxie a možnost ovládat všechny lodě. Uvítal bych koncepci, že každá rasa by měla své specifické zbraně. Rozhodně bych třeba uvítal v X4 multiplayer, aby mohli pak konkurovat Elite Dangerous a Star-Citizen
-
Do Rebirth uz nic delat nebudou. Byla by to ztrata casu. Ta hra je mrtva, tak proc do ni investovat. Se podivej, i na patche uz se vykaslali. Nove prodeje nebudou a od vas ostatnich uz prachy maji.Ales_CZ wrote:já bych uvítal nějaký rozšíření X:R v podobě datadisku jako byl X3:AP. Tam by mohli přidat nové galaxie a možnost ovládat všechny lodě. Uvítal bych koncepci, že každá rasa by měla své specifické zbraně. Rozhodně bych třeba uvítal v X4 multiplayer, aby mohli pak konkurovat Elite Dangerous a Star-Citizen
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
Čítaš vôbec predchádzajúce komentáre?plynak wrote:Do Rebirth uz nic delat nebudou. Byla by to ztrata casu. Ta hra je mrtva, tak proc do ni investovat. Se podivej, i na patche uz se vykaslali. Nove prodeje nebudou a od vas ostatnich uz prachy maji.
Minulý týždeň povedali že ešte rozhodne neprestali pracovať na Rebirth, a že sa ešte dočkáme nejakej expanzie.
Okrem toho, existuje jedna stránka ktorá trackuje aktivitu devenloperov na steame. Ak uploadnú nejaké súkromné súbory do hry, tak sa to zapíše - pravidelne tam pribúdajú nové zápisy.
-
Když si vezmu, tak X:Rebirth má velmi dobrý základ, ale chybí tam dost věcí z předchozího dílu, jináč by to byla velmi dobrá hra. Mě tu chybí rasy, lodě, zbraně, více galaxií, možnost ovládat všechny lodě, burza, atd. Mě vadí, že nevzali X3:TC a X3:AP, vše, co tam bylo, předělali na nový engine, a pak k tomu přidali novinky v X:R. Doufám, že se z toho poučili a X4 bude stavět na základu toho dobrého z X3 a X:R, což znamená že udělají hodně galaxií, rasy budou mít svoji a společnou technologii, předělají skokový pohon. Mě se nelíbí skokový pohon v X:R, kde mi vadí, že cestování trvá dlouho. Chtělo by to, aby lodě po galaxii skákali jako teď a navíc by mohla loď skočit přímo do brány libovolné galaxie.
Jěště, nevím plynáku, jak máš prolétaný galaxie v X:R, ale tam jsou zavřené brány, což naznačuje, že to mají připravené pro nějaké DLC nebo datadisk, kde mohli přidat nový galaxie
Jěště, nevím plynáku, jak máš prolétaný galaxie v X:R, ale tam jsou zavřené brány, což naznačuje, že to mají připravené pro nějaké DLC nebo datadisk, kde mohli přidat nový galaxie
-
-
solxiger
Edit quicksave.xml a meno frakcie na +0,50 a máš náklonnosť frakcie akú len nechceš
Z piráta rovno priateľ - ale aj tam to je k ničomu, púirátska mína ťa zničí a Unkown tovar nepredáš, komu aj
lebo aj tak ti nedovolia pristáť na stanici. Logika hry - je doteraz o ničom.
Priateľ Plutarch - akurát na teba neútočia, tovar ? Inde kúpiš aj lacnejšie
Edit quicksave.xml a meno frakcie na +0,50 a máš náklonnosť frakcie akú len nechceš

Priateľ Plutarch - akurát na teba neútočia, tovar ? Inde kúpiš aj lacnejšie

I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)
-
Takze ti vadi to, co 99% lidiAles_CZ wrote:Když si vezmu, tak X:Rebirth má velmi dobrý základ, ale chybí tam dost věcí z předchozího dílu, jináč by to byla velmi dobrá hra. Mě tu chybí rasy, lodě, zbraně, více galaxií, možnost ovládat všechny lodě, burza, atd. Mě vadí, že nevzali X3:TC a X3:AP, vše, co tam bylo, předělali na nový engine, a pak k tomu přidali novinky v X:R. Doufám, že se z toho poučili a X4 bude stavět na základu toho dobrého z X3 a X:R, což znamená že udělají hodně galaxií, rasy budou mít svoji a společnou technologii, předělají skokový pohon. Mě se nelíbí skokový pohon v X:R, kde mi vadí, že cestování trvá dlouho. Chtělo by to, aby lodě po galaxii skákali jako teď a navíc by mohla loď skočit přímo do brány libovolné galaxie.

Jasne a k cemu mi ty dalsi sektory budou az je pridaj? Bude to v nich uplne stejne pitome jako v tech stavajicich. Navic delat DLC pro +-400 lidi, no to se vyplati.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
-
Plyňák má pravdu jednoznačne. X- Rebirth je hra ktorá má potencial ... ALE vôbec nie využitý ... a naviac sa bavíme o DLC -čkách keď samotná hra je oničom. Egosoft urobil chybu - vydal hru v alfa verzii a doteraz ju opravuje. DLC - je to čo malo byť v pôvodnej hre. Ako píše Plyňák - načo je mi nový sektor a nová loď keď je to vždy to isté - sektor a ekonomika to isté a nová loď sa nedá ovlôádať.
X- Rebirth nieje napr. FarCry aby sme očakávali DLC do perfektnej hry.
Chceli mať hru ale ju zanedbali - DLC do zanedbanej hry sú hlúposť.
Smazal jsem ti ten druhy post, protoze byl stejny
DJ
X- Rebirth nieje napr. FarCry aby sme očakávali DLC do perfektnej hry.
Chceli mať hru ale ju zanedbali - DLC do zanedbanej hry sú hlúposť.
Smazal jsem ti ten druhy post, protoze byl stejny
DJ
I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)
-
škoda, že zatím neznáme obsah nové aktualizace pro X:R. Snad se podívají na ekonomiku - obchodování, že by se dala vybudovat nová ekonomika v DeVriest, a chtělo by to předělat skokový pohon, protože je to hodně zdlouhaví cestování. Jednoduše, že by to skákalo do jiné galaxie, ale k bráně a v galaxii rovnou k potřebné skokové bóji. Urychlilo by to cestování jenom na 2 skoky namísto např. 8 skoků.
Chtělo by to, aby ještě na steam přidali češtinu do X3:TC a AP. Mě by zajímalo, jak to vypadá s tou aktualizací, jak slibovali do X3.
Chtělo by to, aby ještě na steam přidali češtinu do X3:TC a AP. Mě by zajímalo, jak to vypadá s tou aktualizací, jak slibovali do X3.
-
Ale veď na Steame je možnosť CZ pre X3:TC, pre AP možnosť nieje. Klikni na vlastnosti X3TC.Ales_CZ wrote:....................
MB:Gigabyte GA-X58A-UD3(Rev.2.0);
Zdroj:CoolerMaster Silent Pro Gold 700W;
Proc.:INTEL i7-950-BOST:3.22GHz(chladič Gelid Tranquillo);
GK:ASUS GTX660 TI-DC2T-2GD5; ForceWare:331.82WHQL;
RAM:Kingston 12 GB (1600MHz);
HDD: SATA-1TB+320GB+WDC40GB;
Microsoft SideWinder X4 Keyboard (IntelliType Pro);
Zvuk:CREATIVE SB Recon3D Fatal1ty Pro;
Monitor:SyncMasterT220HD(Samsung)1680x1050; 60Hz
NET: T-COM Magio,
Zdroj:CoolerMaster Silent Pro Gold 700W;
Proc.:INTEL i7-950-BOST:3.22GHz(chladič Gelid Tranquillo);
GK:ASUS GTX660 TI-DC2T-2GD5; ForceWare:331.82WHQL;
RAM:Kingston 12 GB (1600MHz);
HDD: SATA-1TB+320GB+WDC40GB;
Microsoft SideWinder X4 Keyboard (IntelliType Pro);
Zvuk:CREATIVE SB Recon3D Fatal1ty Pro;
Monitor:SyncMasterT220HD(Samsung)1680x1050; 60Hz
NET: T-COM Magio,
-
pravda, to sem přehlídl, že je do X3:TC čeština na steamu.
Rozhodně, jestli už začali pracovat na X4, tak doufám, že se poučili z chyb a udělají to pořádně. Byl bych rád, kdyby vzali X3, oblékli by ji do nového kabátu, upravili by vesmír po vzoru X:R a vzali by to dobré z těchto her a dali to do jedné. Rozhodně drtivá většina by byla z X3. Z X:R bych bral podobu vesmíru. Když si vezmu vesmír v X3, tak tam se dá udělat ze sektorů jednotlivé galaxie - Sluneční soustava, Mračná základna, Aldrin, Albion, atd. Jsou tam sektory které jsou jakoby z jedné galaxie. Když si to vezmu, pak by to dokázalo přibližně konkurovat Elite, kdyby takto udělali galaxie. Pak by tam akorát ještě k tomu přidali k galaxii a k sektorům popisky z X3. Dále se mi líbí stavba stanic a lodí, jenom bych bral stavební lodě, aby každá rasa měla svoji konstrukci. Ještě chození po stanicích obchodování, kokpit pro loď, hodně věží pro velké lodě, obsazování lodí atd. Bral bych, aby vzali všechny lodě z X3, všechny z X:R. Akorát by lodě se stejným názvem, ale jinou konstrukcí přejmenovali. Ještě by mohli k nim přidat zase nové. Bral bych, aby se vrátila encyklopedie z X3 a do nich rasy. V rasách by byly jednotlivé frakce, jedna civilní, jedna vojenská a pak jedna nebo dvě pirátské.
Rozhodně, jestli už začali pracovat na X4, tak doufám, že se poučili z chyb a udělají to pořádně. Byl bych rád, kdyby vzali X3, oblékli by ji do nového kabátu, upravili by vesmír po vzoru X:R a vzali by to dobré z těchto her a dali to do jedné. Rozhodně drtivá většina by byla z X3. Z X:R bych bral podobu vesmíru. Když si vezmu vesmír v X3, tak tam se dá udělat ze sektorů jednotlivé galaxie - Sluneční soustava, Mračná základna, Aldrin, Albion, atd. Jsou tam sektory které jsou jakoby z jedné galaxie. Když si to vezmu, pak by to dokázalo přibližně konkurovat Elite, kdyby takto udělali galaxie. Pak by tam akorát ještě k tomu přidali k galaxii a k sektorům popisky z X3. Dále se mi líbí stavba stanic a lodí, jenom bych bral stavební lodě, aby každá rasa měla svoji konstrukci. Ještě chození po stanicích obchodování, kokpit pro loď, hodně věží pro velké lodě, obsazování lodí atd. Bral bych, aby vzali všechny lodě z X3, všechny z X:R. Akorát by lodě se stejným názvem, ale jinou konstrukcí přejmenovali. Ještě by mohli k nim přidat zase nové. Bral bych, aby se vrátila encyklopedie z X3 a do nich rasy. V rasách by byly jednotlivé frakce, jedna civilní, jedna vojenská a pak jedna nebo dvě pirátské.
-
Rebirth mel byt konzolova odbocka, ale pak si to nejak rozmysleli a udelali to na Pc.Ales_CZ wrote:pravda, to sem přehlídl, že je do X3:TC čeština na steamu.
Treba problem malych fontu. Melo to jet na konzolich 720p. Takze v 1080p jsou fonty strasne male. Pozdeji pridavane texty jsou nastesti v normalni velikosti.
-
tomason wrote: Treba problem malych fontu. Melo to jet na konzolich 720p. Takze v 1080p jsou fonty strasne male. Pozdeji pridavane texty jsou nastesti v normalni velikosti.
Tento problém je aj v X3AP.
Nie, tá hra nebola stvorená pre konzoly, bola stvorená pre gamepady.
Na hociktorom pre-release videu je vidieť že Bernd používa gamepad na hranie.
Aj do X3AP pridali podporu pre gamepady, v Shady Business patchi.
Treba sa na to pozerať z ďiaľky, myslieť na budúcnosť.
Starý engine nebol schopný dosiahnuť to, čo Egosoft chcel, a bol veľkou prekážkou hlavne preto, že bol zastaralý.
Nový engine bol nutný krok (ináč by sa séria X musela stať tým, čím bolo Call of Duty: to isté každý rok).
O X4 nemáme veľa info, ale vieme že už dávnejšie pracujú na možnosti pilotovať hocijakú loď, vylepšujú samotný engine (XR engine), a snažia sa sledovať fóra a to čo komunita najviac vyžaduje budú pridávať a vylepšovať (viac commandov a kontroly nad majetkom (AKA X3), nové rasy, väčší vesmír, pilotovanie lodí a veľa menších vecí), avšak vizuál a štýl hry ostane ako X Rebirth (veľké stanice, detailné správanie modulov, veľká ekonomika, posádky lodí, drony, kokpity a ten pocit skutočnosti ktorý chýbal v X3).
Pravdepodobne to bude Early Access, ale nepovedali to oficiálne.
No toto leto má výjsť nový update na Rebirth. Asi bude dosť veľký