Továrna na Nividium neexistuje, vše se doluje ručně
Doporučuji nad Getsu Fune je Xenonský sektor (někde na západě u něj) je neznámý sektor se třemi asteroidy na Nividium (samo jsou i jinde, ale tu je klid do pirátů a khaaku, xenoni tam nelítaj)
Proskenuj asteroidy a těžit (mobilní vrtná souprava se dá nejčastěji koupit v Knězově uzemí tedy z mé zkušenosti)
z jednoho asteroidu (výnos měl 5) sem vybral přes 650 Nividia.
Bohužel jsem musel rozbít hlavní asteroid, nasednul jsem do Anacondy a trupem rozbil ty menší -> port do Slona a sbíral otáčením a pomalým posunem. Slon nějak přes automat nechtěl těžit (ani nejde Nividium, pouze Křemík, VOda, Ruda a sbírat horninu nesebral ani přes celou noc spuštěné hry ani kousek)
Teď jak trouba vozím ve Slonovi zbytek Nividia (nechápu že v centrála NMNC nebo jak koupí jen dva kousky)
Já se trápím teď těmi krystaly? (budu uset vubec kouknout co to sbírá)
ma ve Výnosné směně komplex
1x XXL sluneční elektrárna
1x L křemikový dul
4x L vesmírné něco pro chealty
4x L mlýn na massom?
4x L továrna na krystaly
no možná míchám názvy trochu, je to samostatný komplex, všechna výroba je pokrytá, v elektrárně je zásoba přes 400.000 článků takže až dovolím ostatním rasám obchod, bude to super...
(křemíku málo, ale komplex od dalšího asteroidu daleko - nad jižní branou, budu muset nějak pospojovat, to zas budou škuby :DD)
Já až budu mít spojené všechny brány sem dám komplet "návod" jak co jsem dělal tak snad to pak někomu pomuže. Zatím jsem přišel o 4 mistraly ale jinak klid.
Krom toho Nividia se o trh do HUBu nestarám, krom sypání milionu a milionu.
Takže možná pak dobré pro ty co nechtějí trávit čas lítáním po surovinách.
napis wrote:
TC ma nejaku dejovu liniu ?
Má několik (dle mě) ale takovou jako předchozí díly nikoliv, hře je dána větší volnost, než v předchozích dílech
napis wrote:BTW... ten "Novy domov" ako zistim, ci som ho dohral ? Ja to hram uz tak dlho ze si nepamatam ani zaciatok.
Intenzivne si spominam len na boje v operaci "Rozhodna zurivost".
Po nej som ziskal Griffona a este si pamatam,
Griffona? no to jetedy odměna :DD
řeším už jen skoky ke khaakum, doprovody, jsou děsný....
ale vzhledem k odměně asi přestanu reagovat na ukol
EDIT:
Tak jsem dostal tak akorát CONGRATULATION, že si mám posbírat odměnu nebo co ale Griffona nikde

Akorát mi pak naskočil Q u terranu s nezaměřeným hryper pohodnem
napis wrote:ze som sa hnal za nejakym "pokladom" a za to som ziskal experimentalny raketoplan. Ale ten som rovno odstavil v nejakej lodenici, pre mna absolutne nepouzitelny. Su ovela lepsie M3 ako ten raketoplan.
Mohl by jsi prosím PM s "návodem" na tu hádanku (tedy co si vzpomeneš. Trápím se u druhé nápovědy a už mi to leze na mozek.
[/quote]
BTW... pokial viem skakat do sektorv khakom, co su bez bran, tak snad viem skocit do kazdeho sektoru bez bran ? alebo... ?
O com je ten "Novy domov" ?[/quote]
nezaměřitelný skokový pohon (nebo nějak tak)
udělá jen to, že tě prdne někam neznámo kam do sektoru. někdy se mi stalo že ke Khaakum, někdy k xenonum, někdy do prázdného sektoru.
Sektor neexistuje na mapě (samozřejmě) a když použijš opět skok, vrátí Tě zhruba do středu sektoru, odkud jsi skákal.
Prakticky nemá významu, ikdyž muže mít nějaký skrytý význam pro jiné ukoly apod.
napis wrote:Prosim, da sa cez ten script editor modifikovat pocet krystalov uz v existujucej lodi ? Proste aby som nemusel vzdy vytvarat novu lod.
Diky
dá se napsat script an vložení třeba 1000.000 krstalů do nákladového prostoru lodě
Návod z hlavy neřeknu, ale je to jako když si chceš dát kredity, jen místo "add to money" slezeš asi o dva řádky níž, kde si volíš počet, item (předmět) a kam se má vložit.
Pokud by bylo třeba tak napíšu skoro jakýkoliv script a pošlu PMkou