X3 Reunion - dotazy

Moderator: DJ Die

fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

A funguje anglický XTM na českém Reunionu?
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

Všechny EN scripty fungují na CZ verzy hry. Pokud používáš ZIP soubory a kopíruješ obsah do hry, tak musíš souboty, které jdou do složky "t", přejmenovat z 44xxxx na 42xxxx a v poznámkovém bloku nebo jiném editoru upravi v souboru položku "Language" (opět z 44 na 42). Pokud používáš script editor, tak ten to dělá automaticky

Mimochodem BBS Extras V1.61 mám v CZ
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Super, a mimochodem, je příběh kompatibilni s tímto modem, nebo musim hrát stejne jako v NH vlastní hru? A všimli jste si, že JRC a Cenega sundali cenu TC z 999 Kc na 499 Kc?
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

A daji se v XTM zajimat i lode Terranu a muzu i do Terranskejch sektoru, aniz by po mne zacali strilet hned, jak se objevim?
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

muzes a muzes,a s tim strilenim je to asi nahoda.nekdy se mi tam ukazi cervene a jdou po mne a nekdy je cela domena pristupna.
taky se mi uz stalo,ze jsem mohl obchodovat jen ve 2 sektorech a tim postupne ziskal reputaci i ve vsech ostatnich
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

Mira CZ wrote:muzes a muzes,a s tim strilenim je to asi nahoda.nekdy se mi tam ukazi cervene a jdou po mne a nekdy je cela domena pristupna.
taky se mi uz stalo,ze jsem mohl obchodovat jen ve 2 sektorech a tim postupne ziskal reputaci i ve vsech ostatnich
Náhoda to není,aby si mohl do jejich sektorů musíš si u nich získat potřebnou reputaci.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

a prave to je asi ta nahoda.nekdy jsem tam mohl hned po startu hry a nekdy az po nejake dobe
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

prave ze se mi nekdy sektory otevrely pratelsky hned po startu a nekdy ne
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

A hrali jste nekdo i X2? Ta mi prijde zajimava v tom, ze od urcite chvile nemate sanci s mensi lodi nez M4. To jsem zjistil v momente, kdy jsem mel odstrelit dve laserove veze v misi v Nyanine ukrytu, a to jsem hral s Kanetem asi na potreti. Do ty doby jsem hral jen s Objevitelem, a v tenhle moment jsem hned prohraval a sel odznovu. Po Kaneti jsem sel na Xenonske L a pak na Argonskou Novu. A nejtezsi mise odtamtud mi prisla ta khaacka zaklanda v Rudnem pasu. To jsme delal s Pegasem, a beze zbrani (rychlost 1009 neni k zahozeni :-D).
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

ja si na to vzal Khaakskou M3 a 2x Osprey na kryti.nebylo co resit.jinak Khaakska M3 tam byla nejlepsi M3.a to diky tem jejim kyonum.pomalu mi to prislo jako cheatove zbrane.nez ke mne neco priletelo,bylo to mrtve.zvladlo do vsechno az po M6.jedina M6 kterou to nedalo byl prave Osprey.A to byla ultimatni lod na vsechno.s tou jsem dal i libovolnou M2.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Zase k X2: delal jste nekdo takove ty ukoly, ze mate toho a toho zlikvidovat driv, nez se dostane tam a tam? Ja jo, zezacatku jsem odpraskl jen tu M5 tesne pred tim, nez pristal, ale pak ty zbyly M6 likvidovaly moje lode - obchodniky. Pak jsem si koupil jeste dva distruptory, a klidne jsem daval i 3x M6 a 2x M3. A bez ztraty na trupu. Ale zase s Novou. Takhle jsem se snazil vydelat na B. Rejnoka, ale pak me to okolo 35 000 000 prestalo bavit a navic tou dobou prisel Reunion. A tento druh ukolu zacal dochazet :-D.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Heeej, to snad neni mozny! Me se NH omylem spustil uprostred pribehu, a to jeste ke vsemu z ulozene hry! Stalo se to uz nekomu taky? A poradite mi prosim, kam teda za tim volanim Yaki, nebo aspon kde koupit nejakou z tech supr novejch lodi (treba Kopi, Halapartna nebo aspon Saber)? Diky moc (v propade poradeni bych poprosil aspon jeden z puvodnich X3 sektoru, ktery je nejbliz).
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

fanda serie X wrote:Heeej, to snad neni mozny! Me se NH omylem spustil uprostred pribehu, a to jeste ke vsemu z ulozene hry! Stalo se to uz nekomu taky? A poradite mi prosim, kam teda za tim volanim Yaki, nebo aspon kde koupit nejakou z tech supr novejch lodi (treba Kopi, Halapartna nebo aspon Saber)? Diky moc (v propade poradeni bych poprosil aspon jeden z puvodnich X3 sektoru, ktery je nejbliz).
A co takhle zkusit mapu od Scorpa?
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Jo, tu myslim mam (teda jestli je to tech 9 polozek ve formatu XML, tak to mam, ale nevim co s tim :-D. Jestli to neni ono, tak ji nemam).
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

fanda serie X wrote:Jo, tu myslim mam (teda jestli je to tech 9 polozek ve formatu XML, tak to mam, ale nevim co s tim :-D. Jestli to neni ono, tak ji nemam).
http://suu-design.ucoz.com/load/0-0-1-19-20
Najdeš v ní lodě,stanice no prostě vše.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Super, stahnuto a prohlednuto, ale je tu hacek: obavam se, ze to je verze pro TC, protoze v Reunion je nekolik sektoru smerem od Priest Refuge do Barrens Shores, a taky neni mozne se s NH dostat do pozemskych sektoru, teda aspon myslim. A taky neni sektor Aldrin, ktery by patril Terranum, ten je myslim v TC (soudim podle toho, ze jsem v ruznych forech o TC nasel zminky o Aldrin misi). Jo a co jsou ty bonusovy skripty, co jsou s tim?
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

To je docela vtipny. Pri prolezani fora jsem nasel, ze pri te posledni misi v X2 (Omicron Lyrae) uz zdejsi vetsina pocita s tim, ze mate nejake vyssi konto, a tudiz i hodne dobrou lod, a vic nez jen jednu. Ja pri te posledni misi mel slunecni elektrarnu, rudny a kremikovy dul, psenicnou farmu a nekolik poslu, sam jsem lital s Xenon. L, na konte asi 200 000 a v tovarnach asi 36 000 celkove. Udelal jsem, sice ne napoprve, ale udelal. Nejvtipnejsi bylo koseni malych fialovych veci. To jsem zastavil cca 500 m od Khaak M0, cekal na blbosti a strilel je na pockani. Stity chvili vydrzely, na konci trup asi na 94%. A bez kryti jakekoliv lode. A ohledne te mapy: je super, ale problem bude asi ve spatne stahnutem NH, protoze jestli je v Argon Prime nejaka lod jmenem Cerberus a je v Reunionu, ja ji tam nemam. Z toho soudim, ze bud je mapa pro TC, nebo mam spatnej NH.
P.S. Uvazuju o znovudohrati X2. Jen pro zajimavost, da se tam dostat na planety mimo mise? Omlouvam se za temer stejne otazky, mam pocit, ze projizdet ulice by mohlo byt vtipne, obzvlaste ve vysokych rychlostech :-D.
s.Merlin

Post by s.Merlin »

Narazil jsem na dva problémy.
Brázdím v xenonském sektoru se svým titánem a likviduju co se hne. Nebo se aspoň snažím protože moje alfa flak artilery nedokážou sundat ani m4. Mám je ve všech věžích kromě předních a zadních kam nejdou namontovat. Střílí po m4 jak vsteklé, ale poškodi ji úplně minimálně přičemž tešně po tom, co jsem do toho sektoru vletěl sundaly m4 na jednu salvu. Nevíte čím to může být?
A druhý. Když vletím do xenonského sektoru se svou flotilou a chci to tam vyčistit, hra se začně neuvěřitelně sekat. Nevíte někdo co s tím kromě snižení detailů grafiky na minimum?
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

s.Merlin wrote:Když vletím do xenonského sektoru se svou flotilou a chci to tam vyčistit, hra se začně neuvěřitelně sekat. Nevíte někdo co s tím kromě snižení detailů grafiky na minimum?
Poslat tam jenom flotilu, sám bejt v jiným sektoru
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Jo, to se mi taky stava a pekne me to stve, protoze nemam zas tak spatnou grafickou kartu. Akorat me se to stava jeste taky v momente, kdy hraju delsi dobu NH. A to to ani nemusim bejt v sektoru, ve kterem zuri bitva, stava se to jen tak.

Return to “Česky / Czech X-Forum”