Ještě se zeptám na jednu věc (určitě mi poradíte

Moderator: DJ Die
1. Momentálně porušuješ pravidla fora Egosoftu, zaregistruj si licenci a nebude problém ti poradit.GeorgeD wrote:Ještě se zeptám na jednu věc (určitě mi poradíte...doufám ),
nezalezi na tom jaka je okolni nabidka, ale jaka je poptavka.GeorgeD wrote:Cenu mám průměrnou...je nižší než za kolik nakupují v okolních sektorech, v tom problém nebude.
Manuál k bonuspacku asi nemám...mám jen ten manuál co byl jako pdf u hry.
Vzhledem k tomu, že na výrobu kterékoliv lodě v HQ potřebuješ suroviny, které, pokud nemáš vlastní továrny, se shánějí velmi špatně a jsou drahé, nevyplatí se vyrábět lodě na prodej. Ale jinak samozřejmě vyrobenou loď v jiném shipyardu prodat můžeš.Cruiser47 wrote:Dakujem:D.mam 3,5 miliona credits na účte; ak predám Xenon L, budem mať 4,5 miliona(približne). tak mám otázky:1.ak budem mať vlastné HQ(to už dorobím) a budem v ňom mocť vyrábať lode, napr.:Novy, budem ich mocť na iných shipyardov predávať?
Otázka č.2:Čo sa mi viac oplatí? Našetriť na HQ a potom vytvoriť z neho nejaký zisk, alebo mám kúpiť radšej SPP M a potom znova šetriť?
Ďakujem.
btw 2 gomecz:no keby som to už predtým neurobil tak by som sa nespýtal na fóre, ale inak dik