RAFIO wrote:Sztuka dla sztuki Very Happy Po co mi ultra super wypas obsługa super standardów sokoro prawie nikt ich nie używa aż w takim stopniu, by IE nie mogło tego otworzyć?
Jak mamy to wykorzystac skoro 80% ludzi uzywa IE ?? Zrobie strone to wykorzystujaca wejdziesz a pozniej bedziesz psioczyl ze nic nie widac. Oczywiscie bedzie to moja wina nie Twoja no bo w koncu Ty masz najnowsza, najnowoczesniejsza przegladarke.
SwenGi wrote:Jako desktop linux nie dorównuje aktualnemu windowsowi, zarówno pod względem używalności, aplikacji jak i stabilności. Częściej udaje mi się wywalić kompletnie debiana z kde niż WinXP.
HaHa teraz to mnie rozbawiles do lez

Ja do tej pory nie mialem ani 1 problemu ze stabilnoscia Debiana + GNOME, natomiast Win XP polozylem juz kilka razy

. Duzo aplikacji Win ma odpowiedniki pod linuxwm czesto darmowe. Gry coz ... ET jest pod Win i Linuxa, to developorzy musza odkryc rynek linuxa a nie linux rynek gier.
gregor_y wrote:Wingrozy ok czemu tak sadzisz uzasadni odpowiedz ok i odpowiedz w czym lepszy jest Linux bo jestem laikiem prosze.
Post dotyczy przegladarek

. Skutecznie udowodnilem Ci ze Twoja to szmelc
gregor_y wrote:Chlopcze ile masz lat masz czesc definicji monopol ktora wedlug mnie jest dobra bo ten twoj powod ,,monopol M$'' mnie rozbawil
To za co w takim razie M$ na rynku UE mial wydac wersje Win bez odtwarzacza WMP ?? Widac ze malo wiesz na ten temat.
Gazeta.pl wrote:- Oczekujemy, że Microsoft tak zaprojektuje system Vista, by był zgodny z prawem antymonopolowym UE - powiedziała Neelie Kroes, komisarz ds. konkurencji.
Skoro m$ nie monopolu to czemu w X3 nie moge pograc na OS Linuxie, Unixie, BSD ?? W matematyce 1 to 100% czyli m$ ma 100% rynku czyli jest monopolista
gregor_y wrote:Wingrozy ok czemu tak sadzisz uzasadni odpowiedz ok i odpowiedz w czym lepszy jest Linux bo jestem laikiem prosze.
Znajdz mi post gdzie napisalem ze linux jest lepszy od Win. PRzeczytalem wszystkie w tym topicu i nie znalazlem takiego stwierdzenia z mojej strony.
PS Tpsa tez jest monopolista czyz nie ??
+--EDIT--+
Zeby nie pisac post za postem.
@RAFIO - wlasnie o tym caly czas pisze. Podalem link do
http://browsehappy.pl/ Dlaczego warto zmienic przegladarke na inna. Jaka taka jaka Ci sie podoba, ale zeby wspierala najnowsze standardy. Dzieki temu i-net sie rozwija. Standardy sa po to zebym ja piszac 1 strone i stosujac odpowiednie arkusze styli mogl Ci ja zaserwowac na monitorze, telefonie, lodowce czy pralce i na czym kolwiek innym zechcesz ja przegladac.
Wracam do pisania magisterki bo jej nigdy nie skoncze ;P