Offtopic: Aneb od cestiny k BMW...

Moderator: DJ Die

GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Tady fakt jeste nekdo veri, ze to X2 CZ vyjde? Jo a uz jste si nekdo predobjednal X3? Ja to udelam hned jak prijde vyplata.
Jj, X3 už mám samozřejmě předobjednán...Navíc, vzhledem k tomu, že naprosto ujíždím na simulátorech (od Il-2 až po X2 či I-WAR 2), jsem si udělal po dlouhé době radost a pořídil si širokoúhlý 20" LCD ACER AL2032wm... :twisted:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
robacz][
x3tc

Post by robacz][ »

Já si asi počkám na první reakce. Ono X2 ze začátku bylo dost zabugované, takže je možná lepší si počkat na pár patchů. Teda pokud to vydržím. Podle všeho bude X3 pecka.

Mimochodem, zkusil někdo EVE Online? Teď to už pár měsíců hraju a je to stejně návykový jak X2 :D. Akorát nevím jak zvládnu X3 a EVE a ještě k tomu i nějakou tu práci. Sakra potřebuju vyhrát ve sportce, a to hned!
I am invisible.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jo. EVE hraji uz treti mesic. Super vec.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Jj, EVE je taky vynikající... :wink: Co říkáte na připravovanou Darkstar One od Ascaronu... :?:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
plynak
x3tc

Post by plynak »

Dark Star One jsem nejak prehlidl. Co to je? Take onlineovka? I kdyz se musim priznat, ze co mam EVE nehraju nic jineho. Vazne.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Takže DarkStar One je vesmírný sim s prvky RPG atd. atd.
Tady máš nějaké info http://bonusweb.idnes.cz/download/scree ... nescr.html
plynak
x3tc

Post by plynak »

Hmm, to vypada pekne. Jenom tam nemaji datum vydani.
gomecz
x3

Post by gomecz »

GiordannoG wrote:Takže DarkStar One je vesmírný sim s prvky RPG atd. atd.
Tady máš nějaké info http://bonusweb.idnes.cz/download/scree ... nescr.html
hmmm, screenshoty vypadaji pekne, ale popisek je v duchu "nikdo Vam nespni tolik kolik ja Vam muzu slibit."... no necham se rad mile prekvapit.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

hmmm, screenshoty vypadaji pekne, ale popisek je v duchu "nikdo Vam nespni tolik kolik ja Vam muzu slibit."... no necham se rad mile prekvapit.
Copak to je pravda, kolikrát mám pocit, že se tahle prohlášení dělají přes kopírák...Na druhou stranu Ascaronu fakt věřím... :)
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Právě před chvilkou jsem obdržel mail z Egosoftu, že je můj balíček s X3: Reunion na cestě...Nemůžu se dočkat, mělo by to trvat cca 2 dny, ale v pátek je svátek, takže to vidím spíš na pondělí... :D
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ja dostal ten mail taky. Jen doufam, ze to poslou domu a ne do prace. Kduz jsem to objednal, tak mi neprislo potvrzeni, tak jsem jim psal, kde to vazne. No a oni potvrdili objednavku a jestli pry chci, poslou mi to do prace, jelikoz jsem ja trouba nesmazal pracovni podpis. Sice jsem jim hned odepsal, ze dekuju a ze to chci domu, ale jeden nikdy nevi. Jinak to stejne asi bude az pristi tyden, kdyz je zitra svatek, ze?
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Určitě až příští týden, protože svátek má samozřejmě i pošta... :lol: Těch pár dní už vydržíme, navíc já mám pořád co hrát a můj freizeit je tak vzácný... :roll:
Kovi
x3

Update

Post by Kovi »

Ty blaho, a uz to zase zacina. Update 1.2 dneska a v pulce listopadu dalsi na v1.3? Smarja, to zase bude delat prasecinu v textech!
Marcus_de_Tycho
x3tc

Re: Update

Post by Marcus_de_Tycho »

Kovi wrote:Ty blaho, a uz to zase zacina. Update 1.2 dneska a v pulce listopadu dalsi na v1.3? Smarja, to zase bude delat prasecinu v textech!
Ale clovek spise premysli, co proboha ti lidi delali pri tom betatestu. Nebo je to zase rychlokvaseny betatest, kdy se pusti mezi lidi rc1 a produkt se dokoncuje uz pri prodeji. Nesnasim, kdyz tohle vyrobci her delaji. Pak jsu blbe recenze a horsi prodeje. Nemluve radeji o problemech s prekladem.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Ale clovek spise premysli, co proboha ti lidi delali pri tom betatestu. Nebo je to zase rychlokvaseny betatest, kdy se pusti mezi lidi rc1 a produkt se dokoncuje uz pri prodeji. Nesnasim, kdyz tohle vyrobci her delaji. Pak jsu blbe recenze a horsi prodeje. Nemluve radeji o problemech s prekladem.
Že zrovna ty napíšeš podobný příspěvek... :wink: Ono je lepší ladit a ladit a ladit a překládat a překládat, potom vydat hru za další 2 roky a...Na PC funguje tzv. patch strategie, dělají to takhle všichni, nechápu co na tom vidíš za "novinku"... :lol: X2: The Threat mohli taky rovnou vydat až ve verzi 1.4, že... :wink: Navíc věřím tomu, že nepůjde o žádné "kritické" patche, Black&White 2. měl taky patch hned po launchi a nikdo se nedivil...
BTW: Kdepak máme X2 Cz... :?
Marcus_de_Tycho
x3tc

GiordannoG wrote:Že zrovna ty napíšeš podobný příspěvek... :wink: Ono je lepší ladit a ladit a ladit a překládat a překládat, potom vydat hru za další 2 roky a...Na PC funguje tzv. patch strategie, dělají to takhle všichni, nechápu co na tom vidíš za "novinku"... :lol: X2: The Threat mohli taky rovnou vydat až ve verzi 1.4, že... :wink: Navíc věřím tomu, že nepůjde o žádné "kritické" patche, Black&White 2. měl taky patch hned po launchi a nikdo se nedivil...
BTW: Kdepak máme X2 Cz... :?
Ladilo se dva mesice. Preklad se musel delat znova (analogie zruseneho X2 Return a prechod na X3 Reunion je zcela na miste).

Neni to novinka, jen to povazuji za podraz na zakaznika. Jen mi prijde divne, ze hra se jeste poradne neprodava a vyjde 80MB patch. Kdyby mel 8MB nereknu ani slovo. Ale 80MB znamena, ze nekdo pekne zvoral betatest a prislo se na to az po odeslani masteru. Nebo naopak odeslali rc1 do lisu s tim, ze nez se to nalisuje/vytiskne/vyexpeduje, tak udelaji patch, ktery zaplatuje nejhorsi chyby, jen at se stihne vanocni trh.

Ono je rozdil mezi patch 1.4 pro X2, ktery je typickym patchem prinasejicim nove vlastnosti na zadost fanousku a X3 1.2, ktery je hotfixem.

Kde je X2 nevim. Cestina byla odeslana distributorovi, ktery ji odeslal do nemecka. Vice to nemohu ovlivnit.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Já se nebudu hádat, chybička se vloudila a Egosoft musel rychle reagovat, nic víc, nic míň...Příští týden mi přijde X3, stáhnu si 80 MB patch a uvidíme...Navíc vzhledem k objemu dat v současných hrách mi tahle velikost patche nepřijde nijak závratná, většina nových her zabere s přehledem kolem 2 GB místa na disku...Jinak zpět k problému, koukni se např. na Boiling Point, tam betatest opravdu někdo zvoral, pár patchů o velikostech kolem 150 MB hovoří jasně...V případě X3 bych opravdu nebyl tak nekompromisní, i když částečnou pravdu samozřejmě máš, ale vzhledem k současnému vývoji už si na tento přístup budeme muset zvyknout, nic jiného nám asi nezbývá... :wink:
Marcus_de_Tycho
x3tc

GiordannoG wrote:Jinak zpět k problému, koukni se např. na Boiling Point, tam betatest opravdu někdo zvoral, pár patchů o velikostech kolem 150 MB hovoří jasně...
Tak BP verze 2.0 byla skoro nova hra se stejnimi texturami.

Ad X3 - mi vadi jednak ta velikost (na hotfix skutecne drsna) a hlavne vydani patche 1.2 s hlaskou "za 3 tydny tu mate dalsi patch". Tak to je uz trochu silne kafe. To rovnou mohli rict, hru co jste si koupili nejde hrat, tohle resi jen neco a mozna po vanococih ji dodelame.
Abras
x3

Post by Abras »

na druhou stranu aspon ty problemy resi....
plynak
x3tc

Post by plynak »

No pratele, prave jsem se vratil z fora X3: Technical help. Sice stale jeste cekam na hru, ale podle tech problemu, co s tim lidi maji to snad neni ani alfa verze. Jak muze nekdo vydat takovyto polotovar, to nechapu.

Return to “Česky / Czech X-Forum”