Tak, ale do czasu, kiedy to sie skapujesz, że na prywatnych i darmowych serwach połowa graczy cheat'uje.levisq wrote:No i mnie wcięło... i to na maxa... kto lubi klimaty Diablo zapraszam do MUonline zabawa na całego... praktycznie bez zadnych ograniczen...
Zdradzam X !!! - inna gierka
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Great power comes with great responsibility
-
A'propos MU to pamiętam, że w kafejkach netowych w Wawie to jedna z obowiązkowych pozycji właśnie dlatego, że darmowa i bardzo popularna. Pametam też, że jak kumplowi, który tam pracuje przy kompach, dałem namiar na Enemy Teriitory, to na drugi dzień nikt nie siedział juz przy MU, a wszystkie małolaty grały w ETlevisq wrote:zapraszam do MUonline zabawa na całego... praktycznie bez zadnych ograniczen...

-
Psilon, właśnie mylisz się całkowiciePsilon wrote:Tak, ale do czasu, kiedy to sie skapujesz, że na prywatnych i darmowych serwach połowa graczy cheat'uje.

Na prywatnych serverach jest taki exp i tak łatwo o przedmioty, że nie ma po co chetatować, to jedno, po drugie, przy społeczności 100 graczy łatwo wyłapać takich co oszukują, i zazwyczaj admini banują delikwentów.
(chyba, że masz na myśli blessbuga, ale to na privach często świadomie włączony feature).
Na globalu natomiast, no-stop okradani są ludzie podczas handlu, kupa graczy używa speedhacka, onehita, powiela przedmioty... A admini nic z tym nie robią

Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
-
heh trzeba wiedziec z kim handlowac a cheat'erzy mnie nie interesuja, niech im ziemia lekka bedzie...
gram narazie na globalu... exp maly to prawda ale ludzi duzo... privy maja to do tego ze jest malo ludzi, najczescej to sa czyjes kompy na slabym laczu i max 100 userow jest zarejestrowanych...
ale powiem mam ze gra ma klimat ... i warta w nia pograc...
pozdrowienia z Nori
)
gram narazie na globalu... exp maly to prawda ale ludzi duzo... privy maja to do tego ze jest malo ludzi, najczescej to sa czyjes kompy na slabym laczu i max 100 userow jest zarejestrowanych...
ale powiem mam ze gra ma klimat ... i warta w nia pograc...
pozdrowienia z Nori

Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
-
-
Ja ostatnio kupiłem Hegemonię. Gra jest świetna z jednym małym ale, :- podczas gry włącza mi się pauza , której nie mogę wyłączyć
, wyłącza się przyciskiem pause co jednak nie skutkuje , zmieniłem klawiaturę i też nic się nie zmieniło (myślałem że moja jest zwalona) , a żeby było śmieszniej zainstalowałem gierę u kumpla i tam pauza działa.Może ktoś wie w czym może być problem?

-
-
-
A czasami jest ze mnie taki leniwiec-obrzydliwiec 
Natomiast kilka slow o Neverwinter Nights (nawiasem mam edycje kolekcjonerska - czyli ze wszystkimi dodatkami).
I juz zaluje ze kupilem
Ot, lubie RPG-i, o NWN cztalem pochlebne recenzje, ale niestety jest MARNA !
Cos mi sie widzi, ze gre zrobila ekipa postaci marketingowcy+graficy
Przyklad - dzielnica zebrakow i biedoty, a wszedzie porozstawiane sa skrzynie, beczki i pudla, niepozamykane, a w kazdym z nich zloto, kamienie szlachetne, etc... Ech, tak mnie to wqrza, ze nie chce mi sie grac. Zero dbania o zachowanie chociaz pozorow raalizmu. Niestety, poziomu dotrzymala ekipa lokalizujaca - masa bugow, niescislosci. Tlumaczenie generalnie nalezy do tych 'wiernych', a nie 'dobrych' (jak przykladowo Shrek).
Miernota

Natomiast kilka slow o Neverwinter Nights (nawiasem mam edycje kolekcjonerska - czyli ze wszystkimi dodatkami).
I juz zaluje ze kupilem

Ot, lubie RPG-i, o NWN cztalem pochlebne recenzje, ale niestety jest MARNA !
Cos mi sie widzi, ze gre zrobila ekipa postaci marketingowcy+graficy

Miernota

-
Niestety, zachwyty, które słyszałeś lub czytałeś, dotyczyły multiplayerowej części NWN.Kampania singla jest skopana-tak mówią.Są też zastrzeżenia co do zastosowanej wersji systemu D&D.NWN jest nieoficjalnie następcą Basldur's Gate 2, więc mój brat ze zgrozą
kręcił głową nad faktem, że kapłan może walczyć każdą bronią.Hmm, trzeba pożyczyć od niego i zagrać, ale kiedy...
Jest kilka tysięcy modów i one ratują single playera w NWN.

Jest kilka tysięcy modów i one ratują single playera w NWN.
-
Morrowind...to jest piękny świat.Najlepiej zrobione niebo w grach, które widziałem.I twierdzę, że lepsze niż w HL 2.Rzecz, która mnie zachwyciła, to księżyce, które się poruszają.Robiąc misje często przystawałem patrząc, jakie jest dziś niebo
.Czasami też podróżuje się między miastami na nogach, zamiast łazikiem-żeby popatrzeć na przyrodę.
Niektórzy mogą się zniechęcić, że nie ma typowych punktów doświadczenia i czasem jest wrażenie, że się w miejscu stoi

Niektórzy mogą się zniechęcić, że nie ma typowych punktów doświadczenia i czasem jest wrażenie, że się w miejscu stoi
-
-
NWN niestety jest za bardzo hack'n'slashem a nie erpegiem. W tym problem. Poza tym mechanika D20 jak dla mnie to jedna wielka pomyłka 
Mixer-> powiedz swojemu bratu, że jeśli on uważa, że profesja detrminuje kategorycznie używane gatunki broni, to niech się przeżuci jedynie na Diablo
Trochę OT z papierowego erpega. Kumpel grał magiem w Aphalonie, klasyczny mag żywiołu ognia.. Ale miał też wyrąbistą siłę 18(max), bo przez 10 lat robił za pomocnika kowala.
Więc oprócz zaklęć, posługiwał się 20 kilowym młotem, co przy posturze 190 cm i muskulaturze robiło wrażenie. Szczególnie jak zasiadł w jakiejś radzie magów to trochę się wyróżniał z tłumu

Mixer-> powiedz swojemu bratu, że jeśli on uważa, że profesja detrminuje kategorycznie używane gatunki broni, to niech się przeżuci jedynie na Diablo

Trochę OT z papierowego erpega. Kumpel grał magiem w Aphalonie, klasyczny mag żywiołu ognia.. Ale miał też wyrąbistą siłę 18(max), bo przez 10 lat robił za pomocnika kowala.
Więc oprócz zaklęć, posługiwał się 20 kilowym młotem, co przy posturze 190 cm i muskulaturze robiło wrażenie. Szczególnie jak zasiadł w jakiejś radzie magów to trochę się wyróżniał z tłumu

Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
-
Niezły motyw
.Taki mag...
Jeśli chodzi o NWN, to twórcom chodziło podobno o uproszczenie systemu-więcej graczy, niefachowców od RPG, jest równe wiecej kasy.W ten sposób podnieśli ciśnienie tym, którzy uważają, że BG II to Bardzo Wielka Gra i legenda.
Chyba by mu się wątroba przekręciła, gdybym mu powiedział, że ma grać w Diablo
.Ale powiedziałem, że może sam sobie zrobić ograniczenie klasowe wyrabiając tylko typowo kapłańskie bronie.
Polecam "Dylogię Shandrill" jeśli ktoś chce spróbować, jak jest w Zapomnianych Krainach.

Jeśli chodzi o NWN, to twórcom chodziło podobno o uproszczenie systemu-więcej graczy, niefachowców od RPG, jest równe wiecej kasy.W ten sposób podnieśli ciśnienie tym, którzy uważają, że BG II to Bardzo Wielka Gra i legenda.
Chyba by mu się wątroba przekręciła, gdybym mu powiedział, że ma grać w Diablo

Polecam "Dylogię Shandrill" jeśli ktoś chce spróbować, jak jest w Zapomnianych Krainach.
-
W tej chwili gram w SpellForce, Doom 3, GTA3, Sims 2 (zrobiłem sima, który wygląda jak ja
) oraz oczywiście w X2. No i mam zainstalowane HoM&M3 z dodatkami, czasem w to pogrywam (WoG rulez!). Acha, i Diablo 2 (moja dziewczyna lubi w to ciąć, jej postać ma chyba 98 poziom...). No i niedawno ukończyłem Chrome. Uh, ale spowiedź 

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
Stalovy, więc jesteś Bratem W Chromie
?Fajnie.Nie wiem, czy masz możliwość, ale zajrzyj do multi w Chromie-świetnie się gra, rozgrywka team'owa rządzi.Jak już się spowiadać
, to mam obecnie dwie "aktywne" gry:X2 i SW:KotOR.W kolejce ,"uśpione" ,czekają Medieval:TW, Gothic, Homeworld, Morrowind z dodatkami, Warrior Kings i Arcanum.

-
-
-