Moderator: DJ Die
bud v klidu, X2cz se nikde sehnat nelegalne neda a kdo se zacne shanet po cestine na X2 zase musi mit seriovy cislo, takze te nikdo osocovat uricte nebudeMenny wrote:Pro nevěřící Tomáše jsem chtěl nascenovat doklad o koupi X2 a dát ho na web, aby se všichni mohli přesvědčit o legálním nabití hry. Pak jsem vychlad a usoudil, že to není dobrý nápad. Pokud některý z moderátorů bude chtít můžu mu doklad mailnout, aby se mě mohl zastat, až mě někdo nařkne že jsem pirát.
Já jsem v absolutním klidu, jen je nutné hned uzemnit některé rejpaly.JXP wrote:bud v klidu, X2cz se nikde sehnat nelegalne neda a kdo se zacne shanet po cestine na X2 zase musi mit seriovy cislo, takze te nikdo osocovat uricte nebudeMenny wrote:Pro nevěřící Tomáše jsem chtěl nascenovat doklad o koupi X2 a dát ho na web, aby se všichni mohli přesvědčit o legálním nabití hry. Pak jsem vychlad a usoudil, že to není dobrý nápad. Pokud některý z moderátorů bude chtít můžu mu doklad mailnout, aby se mě mohl zastat, až mě někdo nařkne že jsem pirát..
Hlavne je nutne nebyt paranoidni a vztahovacny...Menny wrote:Já jsem v absolutním klidu, jen je nutné hned uzemnit některé rejpaly.JXP wrote:bud v klidu, X2cz se nikde sehnat nelegalne neda a kdo se zacne shanet po cestine na X2 zase musi mit seriovy cislo, takze te nikdo osocovat uricte nebudeMenny wrote:Pro nevěřící Tomáše jsem chtěl nascenovat doklad o koupi X2 a dát ho na web, aby se všichni mohli přesvědčit o legálním nabití hry. Pak jsem vychlad a usoudil, že to není dobrý nápad. Pokud některý z moderátorů bude chtít můžu mu doklad mailnout, aby se mě mohl zastat, až mě někdo nařkne že jsem pirát..