X3R - Neznámý objekt

Moderator: DJ Die

Mazuur

Post by Mazuur »

Chlapi narovinu! :D Obstoji ten Hyperion proti tem zatracenym Khaackym M1 a M2? Vsude je jich jak potkanu, je to otazkou 10-15 vterin nez ze me stane vesmirny prach a su doslova bezmocny a nebude trvat dlouho a budu zdravy na psychiatricke leceni. Zjistil jsem ze M6 us na ne nestaci a Hyperion je ma posledni nadeje, protoze nejsem fanda velkych a neohrabanych lodi typu M1 a M2. :(
Dewilish

Post by Dewilish »

tak to máš smůlu, zamluv si pokoj u MuDr. Chocholouška :lol: Sice sem četl posty, jak borci sundali kapitalku stíhačkou, ale realita je asi taková, že proti M2 je nejlepší tři vlastní M2 :lol: Já jak sednul do terranskýho Tyrra, tak už sem z něj nevylezl, Hyperiony sem si rozmnožil v Ústředí a dělali mi sektorový hlídky
Mazuur

Post by Mazuur »

Tak to si me ale vubec nepotesil :D Predstava ze budu pilotovat M2 s rychlosti 60m/s a kormidlovanim cca 1%... uz ted me je z toho zle :x To s tim Reunionem snad radsi seknu nez abych ovladal torpedoborce :!:
Dewilish

Post by Dewilish »

ono s tím manévrováním a rychlostí to není zas tak zlý, věže pálí do všech stran automaticky a ty se akorát snažíš vyhýbat palbě velkých lodí :) A s point-to-point pohonem je to úplná sranda, skočíš před nepřátelský torpédoborec a než se vzpamatuje, tak je po něm :twisted:
Mazuur

Post by Mazuur »

Point to point pohon je urcite z XTM, ale ten ja nemam. Ja si muzu koupit akorat tak pridavne spalovani. :D To me na tech velkych lodi vadi, ze vsechno strili samo (samozrejme si muzu vlezt do veze, ale to neni ono). Jediny torpedoborec ktery se me v X3 zamlouva je Terransky Odin, ale ten nejde zajmout. V X2 se me zamlouvalo Xenonske K a to se dalo aspon zajmout.
Dewilish

Post by Dewilish »

no a když budeš hrát XTM, tak si Odina koupíš ;) Akorát to není torpédoborec, ale M1
Mazuur

Post by Mazuur »

Nj mas pravdu ze je to M1, moje chyba. :D Nosice jsou pro me o neco snesitelnejsi, protoze jsou rychlejsi a maji myslim i lepsi kormidlovani. Musim to nejak vyresit, nez v moji hre ostatni sektory skonci po invazi Khaaku jak Ceovy pochybnosti, kde zostala jen obchodni stanice. :(
Dewilish

Post by Dewilish »

po nějakém čase se stanice opět objeví :)
Mazuur

Post by Mazuur »

Trosky po nich uz zmizely, tak snad uz to moc dlouho trvat nebude. :D
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no mam pro tebe spatnou zpravu: Hyperion M2 a ani M1 za normalnich okolnosti neznici.
a mam i dobrou zpravu a reseni
vydelej si na 3 kapitolky (M2) a ty posly na xenonsky M2/1
pokud nebudes ve stejnem sektoru, mas dobrou sanci na to ze je znici 1 po 2.
pouze pokud uz bude mit nektera tvoje lod mene nez 1/3 stitu, tak ji dej prikaz skocit jinam, trva nejaky cas nez skoci, tak aby ti ji mezitim neznicily
na horni, spodnivez prikaz obrana pred stihaci (pokud je nepratele maji taky a zadni vez obrana pred raketami.
Mazuur

Post by Mazuur »

No tak to abych zacal poradne setril. :D Jeste dobrych 60 melounu a budu si moct dovolit prvni plne vybavenu M2. 8)
TTenk

Post by TTenk »

OT:
Tak oprava, jak kdo ....

Hyperion vs M1 Khaaku šanci má a docela obstojnou
stačí se držet pořádně za prd... za zad... kurnik, za lodí, hrozně blízko, ony se pak věže neumí stočit a šít to do nic co to jde. (podle výbavy laseru na Hlavní a na předních věžích)
Dá se to takto i s kentaurem (je poměrně malý, úzký)

M2 jsem nezkoušel, většinou jsem prostě ani nedoletěl :( a když tak jsem křupl vždy někde poblíž....

Díky XTM se Khaakové likvidují paradně, jelikož třebas Valhala má nejen sposuty laseru a hafec štítů, ale terranské zbraně (alespoň co jsem tak sledoval) mají dostřel 10km (Khaakové 6.30km) v 99.99% daná M1/M2 ani neškrábne naleštěný lak :)
(nj opět to XTM :D )
Mazuur

Post by Mazuur »

Uz si tahnu Hyperiona :twisted: Drzte me palce at ho nerozmlatim o prvni asteroid :D

Tuhle taktiku jsem TTenku pouzival v X2 s Orlem a byla zatracene ucinna, ale bylo to i o rychlosti, dovednosti a hlavne o stesti.

Edit: nechce me vlezt do brany, nevim co s nim
Dewilish

Post by Dewilish »

pořád nechápu, co z toho máte, že na velký lodě chodíte s plivátkama, to je jako jít proti tanku s kapesním nožem a vzadu mu dloubat do nádrže :lol: Když už chci sundat kapitolku, tak na férovku v torpédoborci :twisted:

Jinak to tažení Hyperionu je celkem nápor na nervy, protože když proletíš branou, tak Hyperion se vynoří až o dost později, musíš čekat :)
Mazuur

Post by Mazuur »

Akorat jsem se sem chystal hodit edit ze jsem to vyresil. ;) Ale i tak dik za snahu mi pomoci. Ni musim cekat zhruba 15 sekund za branou a projistotu se ani nehnu. :D Myslim ze to nejlepsi me teprve ceka a to v podobe piratu v Maelstromu, kde jich je jak much. :lol:
Dewilish

Post by Dewilish »

když uděláš hodně velký oblouk mezi bránami, tak se jim v pohodě vyhneš, po mně ani nevystřelili :D
Mazuur

Post by Mazuur »

Potkal jsem tri skupinky piratu po trech lodich, prvni skupina me ignorovala, za to ty dve zbyvajici si chteli na me vyskakovat a tak poznali silu hammerheadu :D a ja si ted muzu uzivat noveho Hyperiona. 8)
Dewilish

Post by Dewilish »

gratuluju :)
Mazuur

Post by Mazuur »

S Hyperionem jsem zatim maximalne spokojen. Cumim ze dokaze zakotvit vsude, protoze tahle lod uz je docela rizek :D Ma naprosto luxusni kormidlivani a kombinace vlnovych generatoru s plazmomety (+dva iontove disruptory) je skvela, akoratobnova stitu by mohla bytes vyssi. Ani Xenonske J a K si se mnou nevi rady. :lol:
Dewilish

Post by Dewilish »

a navíc si na něm můžeš zadokovat dvě M3 jako podporu :D

Return to “Česky / Czech X-Forum”