takže pro nové lodě použít plugin manager.
Pro X3R se dají ručně kopírovat (z vlastní praxe jsem vytáhl loď z X2TT, byla to M1 Daeadlus, pak M3 302 a nakopíroval obsah do X3R a fungovali - možná haluz, ale šlapalo to

Moderator: DJ Die
Hmm, no tak hlavne, ze jsi vyresil problem s FPS. Bohuzel se Steamem netusim, ja mam vse non Steam verze a tam jich muzes mit vedle sebe kolik chces a jen spouste tu, kterou potrebujes.Rostiro wrote:Aha, no už jsem to trochu rozjel vyděláván na zajímání lodíTeď šetřím na M3 nebo spíš na opravu jedné zajaté
. Stačí počkat až, se vosko a policie vyřádí a já pak jen vyzobu zbytky
![]()
Co se týče FPS, tak jsem zjistil, že problém nedělají souboje jako takové, ale vystřelené rakety. Ale problém jsem z velké části vyřešil, tak že jsem v ovladačích u veškerého nastavení nastavil, aby se karta řídila nastavením aplikace, předtím jsem měl svoje, jen jsem na to zapomněl.
Jen teď přemýšlím nad tím jak steam verzi hry nastavit, abych mohl najednou hrát jak Xtended, tak holou hru rád bych projel alespoň Terranské ploty. Ale i když mám dvě verze jednu čistou a druhou s xtended, steam si automaticky spustí jen tu která je v jeho adresáři.