[X3 XTM] Mój własny sektor

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

WoyTass
x3tc

Post by WoyTass »

Tego się właśnie obawiałem... :wink:
Cóż. Rachunek jest krótki. 2 Fregaty = 1 Seth. Lecę do Kao's!
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Czy ten skrypt nie działa czasem na NPC? Bo właśnie wleciałem do sektora Ivory Realms (Paranidówi) i co widzę: oprócz stacji handlowej Paranidian, stacja handlowa Boronów, cała czerwona, obok dwie wieże laserowe Boronów i mała flota wojskowa Boronów patrolująca sektor. Czyżby Boroni zaczęli inwazje? Nie przypominam sobie abym gdzieś widział dwie stacje handlowe w jednym sektorze (Doki to i owszem).
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
WoyTass
x3tc

Post by WoyTass »

A Xenońskich konfliktów to czasem nie wrzuciłeś?
Może się skryptowi Boroni z Xenonami pomylili? :wink:
A tak na poważnie. Ciekawe, czym nas jeszcze ta gra zaskoczy?...
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

WoyTass wrote:A Xenońskich konfliktów to czasem nie wrzuciłeś?
Nie, jeszcze nie instalowałem. Czekam na polonizację. Do tego mam jeszcze za mało sektorów odkrytych, więc jak by się pojawiła inwazja w odległym, nie odkrytym sektorze, to zanim bym tam dotarł, Xenki przejęłyby pół wszechświata. :-)
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Yacek wrote: więc jak by się pojawiła inwazja w odległym, nie odkrytym sektorze, to zanim bym tam dotarł, Xenki przejęłyby pół wszechświata. :-)
I to mnie cieszy. za każdy odzyskany sektor wpada chyba 15 mln??
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Oby nie było z tym tak jak z kasą za przejęte sektory. Przejąłem jeden, Nieznany sektor, ten za Patriarch's Retreat. Fabryk po dość krótkim czasie pojawiło się w nim 6, większość produkuje broń :-) PDF-y, ADP, GFU.
A że nie mam innych fabryk, kopalni i statków handlowych to widzę że żadna kasa na konto mi nie przybywa, oprócz tej ze sprzedaży zdobytych i wyremontowanych statków.
[ external image ]
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Ja chciałem napisać o swoim sektorze w którym mocno eksploatuje piratów.
Polowałem na Pirackie statki , lecące do moich sektorów i po pewnym czasie zauważyłem , że Rybołów był wyposażony w przenośne systemy wiertnicze. Dosłownie osłupiałem i zacząłem się śmiać , sam do siebie , bidna Piracina leciała na moją stacje z systemem wiertniczym. Może , trochę za mocno ich eksploatowałem. Powiem tyle fajną fantazje mają goście którzy piszą skrypty. :thumb_up: :thumb_up: :x3: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Jak by ci wywiercił dziurę w brzuchu (kadłubie) to byś sie przestał śmiać :-)
[ external image ]
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Hehehehe.... pospolite ruszenie, dobrze że wideł nie zabrali... albo im nic nie zostało...
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude

Return to “Polskie / Polish X-Forum”