[X3 2.02 Xtended0.7a] Problem

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

A czy Borgowie nie mieli aby sześcianów, a nie kule? :wink:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Mieli i to i to ;)

A a sześcian sam mogł wystrzelić takową ;)
Matiz

Post by Matiz »

A nawet zauważyłem wejście do tej kuli wewnątrz jest trochę miejsca a w środku druga kula a wokół niej obracające się pierścienie więc spróbowałem się dostać do mniejszej tej odległej na 19km ale pierścienie zbyt są duże i w miarę szybko się obracają wiec bum :D i po mnie. Ciekawe do czego ta kula służyła jakieś 30km średnicy (nieźle :o ).
Intel Core 2 Duo 2.8GHz || 4GB RAM || GeForce 9600 GT (512 MB)|| SG 500GB.
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

Mam problem po przechwyceniu Khaackih statkow, a dokladniej z rozkazami po ich przejeciu. Probowalem wszelkimi sposobami, lacznie z wywaleniem skryptow i przeinstalowaniem gry. Sprawa dotyczy ustawien wrogich ras. Mimo, ze ustawiam, ze Splici maja byc traktowani jako przyjaciele, to i tak zdobyte statki (jak na razie probowalem z khaakami) po jakims czasie przestawia sie w opcjach, ze to wroga rasa (tylko Splici). Efekt wiadomy. Kilka Khaackich M2 wymiata caly sektor splitow w kilka minut a moja ranga drastycznie spada. Moze ktos z was spotkal sie z czyms takim lub wie co z tym zrobic?

Return to “Polskie / Polish X-Forum”