Xtended-Mod Public Beta 0.7a Phase I "Revelations"

Moderator: DJ Die

syk

Post by syk »

:idea: mozna by ti pomohlo se rozhodnout mezi nebai vs centaur treba i to, jake zbrane muzou mountnout...
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jiste zbrane a manevrovatelnost je dulezita ale jak mi asi Abras potvrdi me jde jen a pouze o vyzbroj a vydrz a tim jsem zrejme ovlivneny :wink:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
plynak
x3tc

Post by plynak »

Tak jsem ucinil dva objevy. Prvni je, ze i v Xtended MODu funguje turret defense script (ten, co meni zbrane ve vezich v zavislosti na vzdalensti cile a energii). A druhy objev ze, ze M6Tky jsou vicemene na ho.no.

Staci potkat jakoukoliv vetsi piratskou lod a musim volat Cerebera (Cerberuse?).

Stejne tak v OOS, vsechny moje M6tky velice brzo zarvali. Tohle nejak autori nedomysleli a udelali z M6tek podle mne nepouzitelnu tridu.

Na stihacky staci v pohode, ale jen do doby, nez diky bugu narazi na piratskou novu se stity jako ma M2. Pry se to opravi v novem patchi, ale stejne.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Novy byly vzdycky mrchy :lol: :P ale ja nevim v M6 litam skoro porad ale zadny takovy problem jsem nemel pokud jde o vetsi piratske lode tak ty maji AKyony ale to je problem jen pro mensi lode a toho jejich prestaveneho Titana z X2 jsem si dal jako zakusek
plynak
x3tc

Post by plynak »

No ja si ted litam v Boronskem Swordfishovi vybavenem dopredu 6xGamma Kyon, 4xBeta a 1xAlpha Kyon Emiterem. To uz je docela slusna plaebna sila. Ale na vetsi lode stejne musim povplavat Cerberuse (Cerbera?). Kazdopadne se mi s moji flotilou 1xSwordfish, 1xHammerhead, 1xCerberus a 1xNebai podarilo v OOS znicit Khaaksky destroyer. Ale nez se mi top povedlo... Vzdycky jedna z tech M7cek zutocila driv a byla sejmuta. Musel jsem to spravne nacasovat.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
syk

Post by syk »

nevi nekdo konkretni vypis scriptu ktere obsahuje tento mod? hledal jsem ale nejak se mi ho nedari nalezt

pokud nebudou moje oblibeny pritomny, jdou jeste scripty (eventuelne lode) pridat?
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
plynak
x3tc

Post by plynak »

Skripty pridat pujdou skoro urcite. Na strankach MODu ve foru je sticky topic, kde jsou nekompatibilni MODy vypsane.

Ale co se tyce lodi, tak to ti neporadim. Ale uprimne, tenhle MOD jich ma tolik, ze zatim nevidim duvod pridavat dalsi :)
syk

Post by syk »

mno lodi je opravdu hodne, ale zvyk je zelezna kosile :)

nicmene... jeste jedna vec... nainstalil jsem a koukam na startovni pozice... mno a u nekterych jsem si tak nejak nebyl jistej, tak kouknu do manualu, a tam jsou ty pozice jiny (jenom nektery) zeby starej manual?
v manualu je terranskej flight leader... toho bych mozna prubnul, jenze ve hre ho nemam...

co se tyce tech scriptu, jde mi spis oto, abych tam neladoval scripty, ktere uz tam jsou
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jo, jo, Terran Flight Leader tam nejni :) Ja zacal klasickym business enthusiast a uz mam par komplexu, 15 ST/UT, 2xM7, 1xTL a 1xM8.

Ale neco mi na te hre chybi. Cekal jsem mnohem vic BBS misi. Pravda, nekter tu jsou, ale uprimne nevim, k cemu jsou mise, kde mate znicit lod jine rasy. Strasne pak klesne standing a ja se snazim byt za dobre se vsemi rasami krome Xenonu a Khaaku samozrejme.

A taky mi vadi bug s tou Sohnenskou M6kou. Dostal jsem misi na jeji zniceni s tim, ze za to dostanu 900k creditu. Vzal jsem to a ta potvora je fakt husta, musel jsem pouzit obe M8 a pak mi prisla zprava, ze dekujou za pomoc a no funds will be transfered. To jsem se teda fakt nas*al.
gomecz
x3

Post by gomecz »

syk wrote:nicmene... jeste jedna vec... nainstalil jsem a koukam na startovni pozice... mno a u nekterych jsem si tak nejak nebyl jistej, tak kouknu do manualu, a tam jsou ty pozice jiny (jenom nektery) zeby starej manual?
v manualu je terranskej flight leader... toho bych mozna prubnul, jenze ve hre ho nemam...

co se tyce tech scriptu, jde mi spis oto, abych tam neladoval scripty, ktere uz tam jsou
imho tam zadny (samostatne sireny) scripty nejsou, ale to asi upresni DjDee.

kdyz budes cist manual pozorne (ne jen prohlizet obrazky) tak se doctes, ze nove startovaci pozice jsou v submenu custom game. ovsem v CZ verzi to nefunguje, alespon me ne.

ps: plynaka bych poprosil aby si pro jednou odpustil komentare na tema jazyku.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ale jo, ty pozice tam jsou. Ale neni tam ten Terran Flight Leader, coz byla ta puvodni otazka :)

Skripty tam jsou, museji se nainstalovat, jinak to nefunguje. Ale kdyz to udelas jako ja, ze si nainstalujes MOD a pak to zazalohujes, tak muzes vesele experimentovat se svymi vlastnimi skripty a kdyz se neco potento, tak to vratis zpatky :)
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ano scipty tam opravdu jsou jenze je delali clenove XTM tymu jde predevsim o scripty pro nove lode M7 a M8 ktere tam maji dost zajimavych funkci ale to by melo byt v manualu a samozrejme to musis instalnout

BBS misi tam pravda zase tak moc neni ale to je proto ze tyhle mise se spatne delaji a s tou BBS misi kde mate znicit lod byl problem ze se zacyklovala a spatne se to opravovalo
plynak
x3tc

Post by plynak »

No a co ta BBS hlaska, ze neznama lod pustosi sektor ten a ten? Za to bych take bral odmenu. Je to docela fuska tu M6tku sejmout i se dvema M7.
syk

Post by syk »

kdyz budes cist manual pozorne (ne jen prohlizet obrazky) tak se doctes, ze nove startovaci pozice jsou v submenu custom game
2 gomezcz: ano presne o tom je rec, samozrejme jsem si to precetl... ale neslo o to, kde jsou startovni pozice (ty jsem samozrejme nasel), ale o to, ze tam jsou jine nez ukazuje manual, cehoz jsem si vsimnul i bez vetsi pozornosti... a hlavne ta o kterou bych mel v manualu nejvetsi zajem... ve hre neni

2 all: mno prvni co jsem udelal bylo, ze jsem si nejkratci cestou namiril k gonerum abych zakoupil jumpdrive a teleport a nasledne skocil do paranid prime pro docking computer... mno a tam jsem si vsiml mise, o ktere je asi rec... neco ve smyslu ze neznama lod dela bordel v sacred relic a ze je to max M6, tak jsem to prijmul protoze jsem si rikal, ze to bude brnkacka... udelat s M3+ M6ku neni preci problem... docela jsem koukal jakej to problem byl... ani jsem si neprdnul a bylo po vsem... i pro cerbera to byla drina nejmene 3x jsem to loadnul protoze pokazdy zarval... nakonec jsem mu ho nacnul atomovkou a vyslo to... za chybu jsem to ale nepovazoval... jina rasa, jine stity, jine zbrane, takze proc by to proste nemohl byt nejakej drson? :) scan ukazal stity nejake bio kategorie a uz ted se modlim aby ty zbrane sli nejakym zpusobem ziskat a pouzit :)

a jeste jedna vec... sice pisou ze po splneni mise budou credity prevedeny do sacred relic ale nic se nedeje... mise se proste neukonci "no funds will be transfered" se mi objevi taky... jakmile prakticky udelam cokoliv, jump nebo dock... a cekat nejspis nema cenu... jeste se nabizi nekolik myslenek proc se mise neukonci, ale nejspis to asi bude chyba

a jeste neco... ostatni co hraji Xtended dele uz to asi videli, ale ja prvne... kdyz jsem lital po sektoru a hledal tu zlobivou M6 mezi asteroidy jsem nasel (rasu si ted nevzpominam) nejakej Dragon a ta lod normalne mava kridly :D
souky

Post by souky »

toto je můj neumělý a nedokončený překlad stránky s downloadem
- Mnoho objektů jako boronský X-Craft, přestavěných Xenonských lodí, a kdo ví, třeba se můžete střetnout i s vesmírným drakem!!!!
ale co je hlavní pokud sem to dobře pochopil neni to loď ale "normální" drak :-D
syk

Post by syk »

mno trosku si me prekvapil s tim drakem... tak jsem tam zalitnul to overit...
mno a je to jasny... neni to lod co mava kridly,,, je to opravdu drak
[ external image ]
umi se branit a pekne rve :D
souky

Post by souky »

tak jsem rád že ještě umim trošku angilcky :lol:
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jo to jsou Shivan Dragon. Bohuzel je v MODu bug, takze se postupne mnozej a mnozej a mnozej... Ale jsou skvelym zdrojem Gamma Kyon Emiteru. Uz jich mam asi 8. Staci par tech Draku vymlatit :)

Jinak ty Sohnenske zbrane a lode pouzivat moci nebudes, protoze by to opravdu velice debalancovalo hru. Ja se nejvic tesim, az budu mit reputaci a prachy, tak si koupim u Terranu M2 Tyr, nacpu do nej Beta Electromagnetic Plasmy a poletim vybijet Xenony.

P.S. Terrany sis v AL aktivoval, ze jo?
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Sohnenske lode mit muzes ale jsou silene drahe a musis napred udelat par misi jejich zbrane mit ovsem nemuzes ty jsou jak plynak uz rekl nevybalancovane a zadna cena by nebyla dost vysoka :wink: ja jsem si jich v ramci testovani par dal a s M3 jsem mohl vymlatit kazdy system vcetne Xenonskych a Khaakskych....
syk

Post by syk »

jj terany jsem aktivoval, jinak by ty sektory nebyli pristupny... pokud jsem to dobre pochopil, ale jeste jsem tam nebyl

ale nejsem si jistej vyznamem techto
other companies
set SY to fixed default

mmch uz to nekdo resil... to plutonium nejak nemuzu najit... prej v dukes domain, ale i kdyz jsem rozhazel spoustu adv. satelitu a bych neprehlid zadnej sutr, vidim jenom ore a silicon...
proste jsem to nenasel. jsem slepej, nebo je to nejakej figl?

jo jeste... pirati delaj pasti... vidim volne pohozenej silicon, rikam si... seberu a prodam... jenze kdyz uz jsem u nej a sundam stity, tak se najednou odmaskujou laser towery a zacnou smazit... vybornej forek :D

Return to “Česky / Czech X-Forum”