Jak anarchia to anarchia Sau. Nie uznajemy półśrodków

Sorkvild zapodaj to jak możesz na coś innego niż Megaupload.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
zasadniczo ghost in the shell to seria komiksów, a być może głownie film wydany w połowie lat 90-tych ( i potem kolejne części), utrzymany w stylistyce manga. Jest to wizja świata z końca 21 wieku, zanurzonego w klimacie cyber punk, ogólnie porusza problem na ile maszyna może być "ludzka" , w mojej ocenie próbuje odpowiedzieć na pytanie (a może bardziej stawia to pytanie) gdzie leży granica między człowieczeństwem a maszyną, i czy maszyna może posiadać wyjątkowy pierwiastek który ludzie nazywają "duszą".Oviraptor wrote:Nie bijcie mnie, ale może ktoś napisać o czym jest "Ghost In The Shell". nie widziałem ani jednek odcinkaWiem tylko, że to animacja o tematyce s-f.
A cos nie tak z tym downloadem ? Megaupload to jeden z najlepszych serwisow hostingowych, dobry transfer jest i nie trzeba dlugo czekac. Wczesniej wrzucilem ten plik na filefront, ale chyba go wywalili z tamtad :/Oviraptor wrote:Nie bijcie mnie, ale może ktoś napisać o czym jest "Ghost In The Shell". nie widziałem ani jednek odcinkaWiem tylko, że to animacja o tematyce s-f.
Jak anarchia to anarchia Sau. Nie uznajemy półśrodków
Sorkvild zapodaj to jak możesz na coś innego niż Megaupload.
Ojjj nie zawsze tak było. Jeszcze całkiem niedawno MU miało dosyć wysokie limity szybkości i wysokości transferu. Wiem bo MU i RS w owym czasie były głównymi serwerami z których korzystałem (i to dużo). Wczoraj spróbowałem ściągnąć Twój link i pupa jednak dziś spróbowałem ponownie i ku memu zdziwieniu wszystko poszło super. Z tego co widzę MU zaczęło wychodzić do ludzi w przeciwieństwie do RS który nawet na kontach premium wprowadził limitySorkvild wrote:Megaupload to jeden z najlepszych serwisow hostingowych, dobry transfer jest i nie trzeba dlugo czekac.