Moderator: DJ Die
jo no, ja taky neverimMira CZ wrote:no tak ja proste N E V E R I M ze jsi dal s M4 Bustrem Xenonsky K. M4 nema takovy vykon zbrani ani generatory ke zbranim,aby to bylo mozne(samozrejmne bez uprav).
vim jak je tezke s bustrem sundat M3 novu,natoz tak neco tak obludneho jako je K.
a navic to nejde ani kdyby jsi sel po ni raketama-ty nejlepsi vozit nemuzes a tech ostatnich neuvezes dost.
s tema stitama to bude asi chyba prekladu, teda jestli mas nasi cestinuRosta wrote:tu se nejedna o zbrane ale o stity buster je ma velmi slabe co se tyce mass driver tak tuhle jsem zkousel v x2 a s kentaurem jsme daval K ale s bouracem to nejde protoze xenoni maji v reunionu a tc emitory pulzniho paprsku kterym se nevyhnes a zkousel jsem v reunionu jit s hyperionem na K takze vim o cem mluvim vzdycky kdyz jsme ja vybouchl tak K taky ale nikdy jsem neprezil a nerekl bych ze mass dirver je o hodne silnejsi nez v x2 a co se tyce stitu tak to je trochu pomotane ten zrovna nevim jak to je v reunionu ale v tc je to EN - CZ = 1 GJ - 5 GJ a 2 GJ - 10 GJ