[X3] --- Który M6 ??? <<SPOILER>>

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

SourVenom
x3tc

Post by SourVenom »

Masz całkowitą rację - to ile dzieje się na forum zależy od tego ile ludzi na nie wchodzi. Jednak z drugiej strony lepsza jest jakość ponad ilość - w tym wypadku moderator chcąc, ni chcąc ma mniej roboty bo na forum nie wchodzą trolle rzucające mięsem na prawo i lewo.
SourVenom
x3tc

Post by SourVenom »

To ja znowu na temat.
Vidar. Dostałem to cudeńko niedawno w kampanii terran - z początku miał to być tylko następny M6, jednak od pewnego czasu latam tylko nim (z małym wyjątkiem na Gryfa, ale to inna bajka). Fakt - ciężko zdobyć do niego wyposażenie jednak po obsadzeniu wszystkich slotów uzbrojenia staje się istną maszyną zagłady - Xenon Q którego w Ciężkim centaurze starałem się unikać i walczyłem z nim dronami już nie jest taki straszny. W Vidarze wziąłem 3 na raz - z małą przerwą w połowie na naładowanie laserów. Jest tak zwinny, że minimum obrażeń jakie odebrałem to zjechanie osłony do 67%. Jedynym minusem jest to, że słabo radzi sobie z rakietami - wieżyczka z dołu i góry a nie tak jak w większości po bokach, zestrzeliwuje tylko 1/3 nadlatujących rakiet, gdy w Centaurze żadna nie dolatywała do celu. Trzeba też dodać, że świetnie radzi sobie ze stacjami.
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Vidar, Springblossom = IMBA + I WIN BUTTON :D

Wole bardziej zbalansowane statki, dlatego gram w mody.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
SourVenom
x3tc

Post by SourVenom »

Jakby nie patrzeć Terrańska kampania ma uczyć walki więc terrańskie statki powinny być trochę lepsze z uwagi na nowicjuszy.
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Powiedz to kompowi ;)

Swoja droga ta kampania niczego nie uczy, zas wskazowki udzielane tam sa tak lakoniczne, ze szkoda gadac. Robiac pierwszy raz abordaz w kampanii musialem czytac forum by dowiedziec sie 'jak to sie robi' w grze.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
SourVenom
x3tc

Post by SourVenom »

Rzeczywiście to uczenie słabo poszło Egosoftowi. Ale ja na przykład kampanię Terran skończyłem dopiero 2-3 dni temu, a w międzyczasie dorobiłem się własnego kompleksu i kilku fabryk oraz całej floty statków - handlowych i bojowych. A walki i całej reszty w zasadzie nauczyłem się sam z małą pomocą poradnika w PDF.
SEBA_DECEMBER
x4

Post by SEBA_DECEMBER »

Jeśli M6 w X3TC to król jest tylko 1

Spoiler
Show
Hyperion Vanguard
:twisted:
Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”