Jj, ja to taky jednou zkusil a mel jsem ztraty daleko horsi...DJ Die wrote:jj ja jsem tak prisel uz o 5 UT a to jsem jen sel na veceri....

Moderator: DJ Die
Jj, ja to taky jednou zkusil a mel jsem ztraty daleko horsi...DJ Die wrote:jj ja jsem tak prisel uz o 5 UT a to jsem jen sel na veceri....
no ja to pojimam jako ve skutecnosti. nepoustim setta, jen proste zadokuju na stanici a jdu spat, vzdyt i Julian musi chodit spat, necham si zdat o tom jak se mi hromadi credity, no a kdyz nahodou k ranu neco ztratim, tak od ceho mam pojisteni?GiordannoG wrote:Ale par lidem to zda se funguje, nechapu...
Hezky priklad propojeni reality s imaginarnim svetem ve hre...Takhle to obcas delam taky, ale jenom ve chvilich obeda, vecere, pekneho filmu v TV ci jinych prijemnych aktivitach...gomecz wrote:no ja to pojimam jako ve skutecnosti. nepoustim setta, jen proste zadokuju na stanici a jdu spat, vzdyt i Julian musi chodit spat, necham si zdat o tom jak se mi hromadi credity, no a kdyz nahodou k ranu neco ztratim, tak od ceho mam pojisteni?GiordannoG wrote:Ale par lidem to zda se funguje, nechapu...
to bude asi tim kolik jich mas ji jch mel 8 takze me zbyly jen 3....GiordannoG wrote:Jj, ja to taky jednou zkusil a mel jsem ztraty daleko horsi...DJ Die wrote:jj ja jsem tak prisel uz o 5 UT a to jsem jen sel na veceri....Ale par lidem to zda se funguje, nechapu...
Jj, clovek si je pipla a ja k nim chovam nesmirnou uctu, protoze mi vydelavaji opravdu velke penize...plynak wrote:Ja jich mam 20 a o zadneho nechci prijit. Uz jsem si zvyknul na ty piloty. Gululu Ba apod nemaji chybu
Znamená to většinou že fakt nemají do čeho píchnout a přesunout je manuálně pomůže. Obvykle se to však stává jenom UT kolem 10 úrovně, na 25 už si poradí se vším jen někdy odpočívá a pak se znova rozjede sám, bez mojeho přičinění. Už to hraju nějakej pátek, ale ještě sem v tom systém nenašel, proč sem tam přestane.FVZ wrote:Nevim včem je chyba, ale UT mi fungujou jenom chvíli a pak se vypnou, zůstanou stát na stanici s příkazem standby a pak přejdou na none. PLS co s tim?
Na nasej stranke v sekcii download je na stiahnutie komplex kalkulator. v nom na liste Station finder si zadas tovaren a kalkulator Ti vypise, kde ju mozes kupitGhostCon wrote:Caj,
hele nevite nahodou nekdo kde sebrat naky infoohledne toho kde se da jaka stanice koupit? Treba kdyz shanim Cattle ranch L, do jakyho sektoru se mam konkretne vypravit a tak. Jo a pokud uz tady neco takovyho je, tak sem prosim hodte link, za to bych vam byl fakt vdecnej
Mám něco podobného, prodávám to pomocí obchodního zástupce a sklady jsou pořád prázdné a kredity naskakují naprosto nehorázným způsobem...Fox Trader wrote:...Shield Prod. Facility 1MJ 2x
Shield Prod. Facility 10GJ 2x
Shield Prod. Facility 125MJ 2x
Shield Prod. Facility 1GJ 2x
Shield Prod. Facility 25MJ 2x
Shield Prod. Facility 5MJ 2x...
Kde to všechno prodáš? Myslíš, že nedojde k přesycení trhu?
Myslim ze nebude problem to predat, pretoze ked si vsimnes, tak z kazdeho druhu stitu mas len po dva tovarne. S prislusnym Cicle Time-om vyroby na kazdy druh stitu je zasoba tak 1 - 2 ks za hadinu ( tych najtazsich ) tazke spotreba okoliteho vesmiru je stejne 3 - 5x nasobne vacsia. Dufammm...........Fox Trader wrote:...Shield Prod. Facility 1MJ 2x
Shield Prod. Facility 10GJ 2x
Shield Prod. Facility 125MJ 2x
Shield Prod. Facility 1GJ 2x
Shield Prod. Facility 25MJ 2x
Shield Prod. Facility 5MJ 2x...
Kde to všechno prodáš? Myslíš, že nedojde k přesycení trhu?