Pozdrawiam
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
nie przejmuj się, jest tu kilku nadgorliwcówLeszek wrote:Zrejestrowałem się po kupieniu XBTF. Strona podana nie zawiera gry, tylko zrekompilowany pod DirectX plik .exe - notabene o ile pamiętam, za zgodą smego D.Brabena. Frontiera FE, którego byłem wielkim fanem, też mam legalnego w pudełku na półeczce. Na forum trafiłem po latach, bo wpadło mi w ręce demo X3 i zainteresowałem się datą wydania. Nie bardzo rozumiem w czym tkwi problem?
Dziękuję za zrozumienie. W czasach XBTF forum nie używałem, poprzestając na rejestracji. Później seria X jakoś znikła mi z oczu (widzę czytając posty o X2, że dużo straciłemSauron11 wrote:Leszek to ciekawy użytkownik, konto ma założone wtedy co moje, a do dziś brak ptaszków.
Oczywiście to niekoniecznie oznacza jedno - można było przez cały ten czas nie grac lub nawet nie mieć X2 i X3, a grac tylko w X-BTF (która rejestracji nie wymagała bo nie miała kodu online) lub wcale nie grać w żadne iksy - w tym nie ma niczego złego, po prostu to rzadki przypadek na naszym forum.![]()
Sprawa z postem o Frontierze należy do tych niełatwych, trzeba się w nie wglębiać, sprawdzać zapodane linki, nie lubię tych czasochłonnych.